Bankeren er strøket på Momarken

(Hesteguiden.com)

Gary Dancer er blitt strøket og vi har endret våre tips. Sjekk våre lunsjtips til Momarken.

Sportspill-redaksjonen leverte fine tips til både Leangen og Klosterskogen mandag. På Klosterskogen rangerte vi fire førstevalg, og de som fulgte våre dobbelforslag kunne gange innsatsen med 4,5 i går kveld.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Momarken

Tirsdag er det Momarken travbane som er vertskap for lunsjtravet, og det er fine spilleløp som tilbys spillerne og gode kroner venter for de som prikker fem rette.

OBS! Dessverre er vår banker Gary Dancer blitt strøket nå i formiddagstimene, og vi må endre vårt oppsett. Vi velger da å bankerspille nummer 10 World Wide Win i andre avdelingen.

Kapasitetshesten 10 World Wide Win er trolig sine konkurrenter helt overlegen i den andre avdelingen dersom vallaken fungerer etter pause. Gode hester som Knekt Boti og Juliane K. var regelrett sjanseløse mot fireåringen på Biri 24. september. I de påfølgende startene har ikke hesten fungert i det hele tatt. Klart førstevalg for oss i kveld uansett, prøveløpet ble unnagjort på en fin måte. Med gode treningsrapporter i ryggen og svært moderat motstand trenger ikke World Wide Win være i topp løpsform for å vinne dette, og bakspor tror vi betyr mindre.

6 Chili News avlegger også årsdebut. Fireårshoppa gjorde kun tre starter i fjor, men rakk å vise talent. Eier og kusk Nils Olav Holm melder om fine treningsjobb og fra et ålreit spor skal Chili News tidlig på kupongen. Cato Antonsen tar ut sin nederlandske nykommer 3 Yazid Boko, som er svært vanskelig å plassere i disse omgivelsene. Cato er fornøyd med hesten i trening, og outsidertipset er helt naturlig.

Svenskegjestene 8 Annie Avenue (to fine opphentinger etter galopp nå) og 9 Bara Mary (fint smygspor her og har bra form) kan begge være aktuelle, mens 5 C.C. Herkules må vise seg forbedret for å vinne dette. Fra spor 1 kan muligens også 1 Curre Corner være verd et kryss, selv om ikke hesten har imponert oss i sine to siste løp.
Rangering V5-2: A: 10 B: 6-3-8-9 C: 5-1-11-7-3 D: 12-2

V5-1:
Den første avdelingen synes vidåpen nå som vår banker 2 Gary Dancer er blitt strøket. Enkle 1 Global Mystique er i øyeblikket spillernes favoritt og det synes vi er rart. Horpestad-traveren har ikke vist mye så langt, og for oss blir hoppa kun gardering et stykke ute. Vår favoritt blir 11 Snap The Gap som har avsløprt fin kapasitet. Har foreløpig ikke vunnet, men holdt farten fint til fjerde bak bra hester sist. Med tre strykninger i løpet betyr ellevtesporet lite og velkjørende Ole Johan Østre som kjørte sist, kjenner hesten bedre nå.

7 Dinero gjorde et ålreit løp i årsdebuten sist fra dødens. Kan ventes klart forbedret nå, og formkusk Kai Johansen vinner jo med det meste han setter seg bak i øyeblikket. 8 Staro Dream On gjør sin første start i regi Tor Olaf Halle og er blitt strøket inn tre spor nå og Halle-stallen er i form om dagen. 3 Nasty Speed har gjort to løp i regi Jens Kristian Brenne og var litt forbedret sist. 12 Casadeam er kun markert på to prosent som sistevalg i øyeblikket, men er en bra hest.
Rangering V5-1: A: 11 B: 7-1-8-12 C: 3-5-10-9

V5-3:
Et strålende kaldblodsløp i grunnlag under 115 000 kroner venter oss i den tredje avdelingen. Det er sjelden man ser så mange fine hester på farten i et lunsjløp. 9 Boklifaks er nødt til å bli vår favoritt etter seiersløpet sitt sist. Ikke glem at hesten var favoritt i et V75-løp 31. juli i fjor. Kom altså ut sist etter mer enn fem måneders pause og så dunderlekker ut da han forsvant fra konkurretene med 30 meter nedover oppløpet. Kapasitetsmessig er Boklifaks best, men han har sine nykker og kan være helt viljeløs fra det ene løpet til det andre.

Annonse: Øivind Grøstad smeller til med et kanonobjekt i V5-4 på Momarken

Veldig fin kapasitet er det også i 6 Øyfrisk som hadde festet seiersgrepet i et V75-løp på Biri sist, men slo så på en ulykksalig galopp inn på oppløpet. Hadde da gått deler av løpet i dødens. Er en tetkandidat her, og kan bli svært lei å fange inn. 3 Lille J.'S Ylva er ei hoppe vi har sansen for. Travet flyter ikke perfekt, men det er skikkelig vinnerskalle i denne hoppa. Så egentlig aldri ut som en vinner sist, men var først på streken. Feilfritt er hun seiersaktuell.

7 Vitori Mollyn vant endelig sist etter å ha vært et stallskrik i en "evighet" i regi Cato Antonsen. Fra tet var det fin stil på Frigg Mollyn-sønnen da, men han møter klart skjerpet motstand i ettermiddag.

1 Grorud Silver prøvde vi et frekt bankertips på 21. februar. Da hadde Grorud Silver en av sine "av-dager" og ville ikke fremover. Grorud Silver flyr fryktelig fort de dagene han vil, og selv om han trolig møter litt for gode hester i dag, så betaler vi på den største kupongen. 12 Turstegg falt tungt som megafavoritt sist, men fra spor tolv på en sprint mot gode hester ser det tungt ut.
Rangering V5-3: A: 9 B: 6-2-7-1 C: 4-12-5-2-10-11-8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Momarken

V5-4:
Ikke lettløst i den fjerde avdelingen der det er mange hester med usikker form og der posisjonene underveis kommer til å bli avgjørende. 2 Gittan Pride blir vår favoritt. Svenskegjesten trives utmerket sammen med Gunnar Austevoll og tok tre seire på ni starter i fjor. Falt litt av det på slutten av fjoråret og kommer tilbake etter pause i dag. Flott spor og god kusk er som alltid gode betingelser.

1 Royal Ducal tok fem seire på kun seks starter i fjor, men i takt med økende grunnlag har det blitt tyngre. Har imidlertid slitt med dårlige spor i det siste. Innerspor i ettermiddag er perfekt og motstanden er overkommelig. 10 Onslowtimes var vårt herlige objekt på Drammen 18. januar (mot den store favoritten Running Lindy). Har ikke vært som best i sine to siste starter, men skal kunne duge her. 8 K.N. Wind har trukket et vrient åttendespor bak bilen. Vant i sin siste start, men mot svak motstand.

6 Fashion Albert holder hyggelig form, litt vondt for å vinne dog. 9 Chip Lady sjokkvant i V65 på Bjerke i juli i fjor, har ikke vist noe etterpå det, mens 11 Barlav var litt forbedret sist.
Rangering V5-4: A: 2 B: 1-10-8-6 C: 9-11-4-5-3-7-12

Klikk her for å se våre Dagens Dobbel-forslag til Momarken

V5-5:
4 Dynamic Prospect blir vårt klare førstevalg i V5-finalen. Den vinnervillige seksåringen (åtte seire på atten starter), gjorde en strålende årsdebut sist og vant helenkelt etter et flott løpsopplegg. Løp i kroppen nå og fin utgangsposisjon gjør at seierssjansene påny er gode.

1 One More Flight har gjort tre strålende løp fra dødens mot tøff motstand. Skal normalt ha en bra sjanse på teten her, men vi er ikke sikre på at full vei er en fordel, da hesten har vært litt stri i løpene. Dessuten har det ofte en tendens til å bli feil for urutinerte kusker og vi nøyer oss med andrevalget. 5 Super Wave kommer tilbake etter pause. Opptrer svært ustabilt, men kapasiteten er mer enn god nok til å legge dette feltet på rygg. Treningsrapportene er positive.

8 Cadabra Tooma avsluttet storveis i et V75-løp sist til tredje, men spor åtte er sjanseartet selv for landschampion Eirik Høitomt. 3 Whizz Bang skuffet fra tet nest sist i Drammen, men var solid firer i et V75-løp sist og bør ikke glemmes her.
Rangering V5-5: A: 4 B: 1-5-8 C: 3-7-2-12-11-9-6-10