Bankeren står perfekt til

Foto: Hesteguiden.com

3 Rabb Arger er også den hesten som er best på kapasitet. Sjekk våre lunsjtips.

3 Rabb Arger står helt riktig til i V5-2 på Bjerke i formiddag, og jeg synes motstanden er overkommelig (1 Bings Smokken startet som 8-åring, virker begrenset, 10 Hvalstad Jerven, fin kapasitet – står dårligere til spormessig kontra vår banker). Sist tapte han bare for gode Ramstad Odin, som kommer til å danse gjennom grunnlagene. Nå virker det som lillebror til elitehesten Rapp Odin begynner å skjønne hva travløp dreier seg om. I starten av karrieren virket han dorsk og litt uvillig, men nå har han virkelig blomstret til. og når Vidar Hop setter seg opp bak feltets beste hest, er jeg ikke i tvil om et litt spennende bankerbud når han neppe blir noen favoritt .

Rangering V5-2: A: 3 B: 1-6-8-10-11 C: 12-7-4-5-9

Klikk her forå se våre V5-tips til Bjerke

V5-1:

En halvekkel innleding på V5-spillet der noen hester holder usikker form, samt at vi har en ny amerikansk import. 7 Little Brown Ace gjorde en fin figur etter galopp sist i et løp gode Movie Q.C vant. Ble etter rapportene litt for hissig da, så skylappene tas av til denne starten. Står litt langt ute på vingen, men ellers har Sj`s Photo-datteren en fin oppgave. 5 Beast Of The East skal etter rapportene være en meget fin hest (Handlet gjennom Victory Stable). Tor O. Halle er usikker rundt sin amerikanerimport, men kan fortelle at han har jobbet på som fortest 20/2000m. Står helt perfekt til bak bilen, så skal krysses.

3 Lovely Story innehar stor kapasitet, men Staro Showbiz-sønnen er fryktelig usikker. Sprint er normalt ikke noe pluss for den sterke krabaten, men skulle H C Holm kjøre feilfritt, er han helt i toppen. 2 Princess Peach gjort fine innsatser uten og få helt klaff. Perfekt til spormessig og skal krysses på gardering.

1 Space Boss står fint til, og klaffer med riktige rygger og åpning til slutt, så speeder han veldig fort.

Rangering V5-1: A: 7 B: 5-3-2-1 C: 12-10-11 D: 8-9-6-4

V5-3:

Monteløp med mange hester som kun har gått prøveløp er en liten nøtt for oss spillere. Setter 3 Rite On Volo først da hun har dyktige Mette R. Nyløkken i salen samt at hun er en spesialsprinter som er fryktelig rask ut bak bilen. 21/2100m i prøveløp sier lite, men trener Karoline K-Hanssen sier at hesten trener bra og at det var krefter spart i prøveløpet. På en sprint fra tet skal vinnersjansene være store. 7 King Country Man vant lett for dyktige Johanne U Øveraasen sist, men tror neppe sprint er noen fordel for den mer sterke vallaken.

5 Zantana Transs R har skuffet lenge, men kapasiteten er bedre enn grunnlaget. Nå har trener Øystein Kruse gått enda tøffere på henne i trening for å se om det kan hjelpe. På sitt beste har hun vinnersjanse.

4 Zandra`S Lad er en annen startkatapult som får formrytter Malin Berås i salen. Prøveløp på 20,4/2100m på Klosterskogen er en fin tid, og det var krefter spart. Skulle hun klare å overfly vår favoritt, kan lillebroren til Tinita Love være en vinner.

Rangering V5-3: A: 3 B: 7-5-4 C: 2-8-6-1-10 D: 9

Annonse: Grø har en meget frisk frekkis i V5 innledningen så ta rygg - Sjekk tipsene her.

V5-4:

12 Starcane Harvester er en fin svensk fireåring etter Gentle Star som Eirik Høitomt skal prøve for første gang. Sporet er dårlig, men hesten har vunnet to av seks løp i år og vært favorittbetrodd hver gang i løpene. Galoppen er hans største fiende, men når man får Høitomt i sulkyen kontra Morgan Ivarsson, så er det en radikal kuskeforsterkning. Motstand skremmer lite, så det er først og fremst sporet og galoppfaren som er usikkerhetsmomenter. 6 General Ideal er en annen hest med fin kapasitet men mye galopp. Da han gikk feilfritt 26. april, var han dønn overlegen på sterke 17/2100m på Drammen. Uten galopp er han med i toppen.

5 Yarda gikk et kjempefint prøveløp på 18,2/2140m etter lang pause, og den nederlandske hoppa skal etter rapportene være en riktig fin traver som skal kunne kjempe om seieren på direkten.

9 Cheerio Chip har fin form og fortjener snart en seier. Fra dette sporet er Rasmussen-traveren sikret et fint løpsopplegg, og han speeder fort med riktige rygger i siste runden. 3 Perhaps Dalimo er usikker, for han vant lett i billig lag første gangen ut, så var han direkte dårlig gangen etter. Nå kommer han ut for første gang i regi Herman Tvedt (driver Pappa Rolf Tvedts filial på Østlandet). 5 Ukers pause har nok gjort godt for danskeimporten, og på sitt beste er han bra.

Rangering V5-4: A: 12 B: 6-5-9-3-4 C: 7-2-8-1 D: 11-10

Klikk her forå levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5:

Setter vinnermaskinen fra Harstad 6 Borg Emil først i mangel på noen andre. Motstanden i Harstad er svakere enn lunsjtrav fra Bjerke, og Tommy Fløysand er normalt ikke noe kusk man sveiver inn på landets hovedbane. Uansett så gir vi dem sjansen, for 6 Borg Emil har virkelig imponert i noen av løpene der oppe, og vi skal huske på at han ble nummer to i et V75-løp på Leangen 9. april. Litt usikker hvordan hesten har taklet den lange reisen fra Harstad til Bjerke.

4 Ekeli Jenta vinner dette løpet bare hun fungerer slik hun skal både i kroppen og hodet. Fartsmessig er det ingen som matcher Lome Elden-datteren som i en alder av ni år kun har startet 23 ganger og vunnet syv. Nå skuffet hun første gang ut etter lang pause, men da var distansen litt for lang. På en god dag spinner hun til tet og forblir der når det handler om sprint. 11 Kosak står vanskelig til, men holder fryktelig bra form. Bare det klaffer litt i siste runden, er Bjørnerød-traveren med i toppen.

1 Granli Nicolai står helt perfekt til med tanke på han er dønn avhengig av rygg, så åpning siste 300m. Da speeder Braute-sønnen fryktelig fort en bit, liten fidus. 3 Starelv Storm er på lik linje med 4 Ekeli Jenta hesten med kapasitet, men et prøveløp på 33,9/2120m samt en trener som ligger lavt første gang ut, gjør at han kun er en gardering litt uti.

Rangering V5-5: A: 6-4 B: 11-1-3 C: 2-5-8-9-10 D: 12