Bankerfri lunsj fra Bjerke

Peder Mykla og kusk Geir Vegard Gundersen har perfekte forutsetninger i V5-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Peder Mykla og kusk Geir Vegard Gundersen har perfekte forutsetninger i V5-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er slett ikke verst klasse på lunsjløpene fra Bjerke denne torsdagen, og det er en av de bedre lunsjomgangene på lenge. Vi byr på et herlig drag i V5-1...

På lørdag så er det JARLSBERG som arrangerer ukens gedigne V75-omgang, og her kan du bli mangemillionær. Her venter nemlig SVIMLENDE 13 millioner til en alenevinner! Av sportslige godbiter i omgangen så gleder vi oss spesielt til DNT's Høstfinale for våre 3-åringer hvor vinneren av løpet kan stikke av med hele 100 000. UNIKUMET Lannem Silje er også en hest som vi selvfølgelig gleder oss å følge denne lørdagen. Bonger kan du kjøpe allerede nå, og de finner du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen som vi har i vente så sparkes den som vanlig i gang fra Sverige, og der skal det kjøres lunsj fra Eskilstuna. Løpene fra Eskilstuna er i gang kl.12.20. Så knaller Bjerke til med sin lunsj, og V5-løpene der starter kl.13.37. Om kvelden så har vi løp fra Bergen samt Åby, og det er som man skjønner nok å glede seg til også i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er hva vi kan by på til dagens løp fra Bjerke:

V5-1 : 5 Sonar Brodde – Ble det FULLSTENDIG feil for nå sist, og den fikk syre tilslutt da. Gangen før så leverer den en strålende sisterunde i kulissene, og vi har faktisk 12,1 s 1000m / 08,2 s 500m på klokken da. Gikk et meget fint prøveløp i monte sist, og dette er en hest som vi er klart inne på at vil passe perfekt i monte. Er helt sikkert den beste hesten på kapasitet, og den må bare prøves direkte! SPILLES! 2 Ramona’s Fighter – Er en strålende montehest, og det lyste klasse av den i monteløpet på Momarken nest sist. Vant der meget enkelt, og den så veldig bra ut i den stilarten. Normalt sett så skal denne bare bli bedre og bedre i den nye stilarten fremover, og den har en fin mulighet i dette monteløpet. 7 Sassy Kosmos var helt RÅ etter galopp nå sist, men da var den nede i kjelleren. Om ikke det løpet har kostet for mye så er den et helaktuelt motbud.

V5-2 : 9 Smågodt – Har en relativt dårlig rad, men her skal man uansett være litt på vakt. Nå sist så feilet den i en trang situasjon når den skulle angripe en såpass god hest som Teo mot oppløpet. Hadde nok uansett kun blitt toer uansett, men den viste altså igjen gode takter. På torsdag så står den ypperlig til for å smyge med, og mot en helt riktig type motstand så er den ikke borte her. 2 Kagge Lina – Har fått seg fire løp i kroppen etter pause, og den er i en veldig bra form. Avsluttet klart positivt i kulissene nå sist, og den var ikke tom over mål. Kan ta en etterlengtet seier med bedre flyt her, og så er jo det spennende å få Vidar Hop opp.

V5-3 : 11 De Bos – Er en meget bra nykommer som var god etter startgalopp i Finland nå sist. Tredje sist så tar man imot med «varme servietter», og det koster 12 f 500m / 13 f 1000m. Selger seg veldig dyrt, og den er tapper i nederlaget. Fjerde sist så vinner den lett med krefter igjen på en bra tid. Går denne som den skal første gangen ut for Sigbjørn Kolnes så burde den være en av dem som er med og gjør opp! SPILLES DIREKTE! 4 Hades Håleryd – Er en lillebror til millionæren Dacke Håleryd, og den har litt å leve opp til. Er nok den hesten i feltet som er best på kapasitet, men det er også den hesten i feltet som opptrer mest dumt i banen. På torsdag så prøver Trond Anderssen med en ny kusk, så får vi se om «MESTER» får den rundt uten noe tull på veien. Andre aktuelle garderingshester er 3-åringene 2 Elenor Boko som virker forbedret samt 6 Nora’s Judy som leverte en sisterunde i 16 fart sist.

V5-4 : 3 Peder Mykla – Det meste ligger til rette for Peder Mykla denne torsdagen. Her får den nemlig gratis tet, og er den 80% for dagen så er den helt sikkert med der fremme. Er en motivert favoritt, og den skal stå først. 12 Trust Bom Bay – Kan «ALT» på en god dag, og den gjør en spennende start for Sigbjørn Kolnes. Når den vant fjerde sist så var den fullstendig overlegen etter en svett sisterunde. I derby-trøsten nå sist så feiler den i fra seg en tid på 14 tallet/2000m, og den går glipp av en OK plassering. Lars Anvar Kolle får seg en utfordring her, men tar han den, ja, da kan Dansken gjøre det surt for noen og enhver. 11 Alpha Am – Har ikke imponert i Sverige, og den fikk dunder maks på Solvalla nest sist. Nå sist så var den helt «GAL» fra start, og det var game over direkte. Ved videre gardering av løpet så er den selvfølgelig aktuell.

V5-5 : 4 Sally Va Bene - Denne er jevngod med Queen Alice på kapasitet, men slik vi ser det så har Sally Va Bene vist best form på slutten, og når den her også står bedre til så velger vi å ILE til med førstevalget. Gikk strålende i kulissene nå sist etter galopp, og på klokken vår så står det 14,7 s 1000m. Nest sist så er den tapper i nederlaget, og den fullførte klart bra etter et upassende opplegg. Her har den et NYDELIG løp foran seg, og selv om ikke Kim Mathisen rader opp med seire som kusk så gir vi han sjansen her. 9 Queen Elice ble sittende fast i det lengste sist i tøffere omgivelser enn dette. Dog sprutet det ikke veldig av den når de sene lukene kom. Duger i massevis på kapasitet, og den er selvskreven på bongen om den bare viser litt av hva den kan. Disse to skiller seg klart ut i finalen, og skal man gardere dette løpet videre så må man streke av for mange.