Bankerfri lunsj fra Täby

Jevne, og fine galopp-løp er i vente fra Täby denne søndagen.
Jevne, og fine galopp-løp er i vente fra Täby denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

Vi har spilt inn 1 400 000 den siste uken, og tipsene har satt meget bra. Fra Täby til lunsj så spiller vi uten banker i jakten på flotte førjulskroner....

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Tipsene har satt knallbra den siste uken, og høydepunktene har vært mange! 1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen den siste uken har kommet opp i 1 400 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder denne søndagen så starter vi opp allerede kl.12.45 fra Täby. Deretter venter en V64-omgang fra Kalmar kl.15.10, før dagen avrundes på Sørlandet. V65-spillet på banen i sør er i gang kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Täby:

V4: 12.45

DD: 13.05

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Litt info om V4-omgangen:

Flere av V4-løpene på Täby søndag har relativt klare favoritter, i det minste er det nokså små favorittgrupper. Men flere ganger er det blitt en stor oppgang med kun en hest ut i kanten. En slik løpsdag kan det fort bli søndag.

Vi var en stund inne på å gå hele veien for 10 Kanzee Gold i V4-3. Natalie Mortensen har ridd hoppa i de aller fleste startene, nå kommer champion Elione Chaves opp som makker. Vi skal ikke henge ut noen, men det er dog klasseforskjell mellom Chaves og Mortensen. Hadde ikke trener Engblom vært så usikker på om formen var bevart, hadde vi att fart og brukt henne som banker.