Bankerfri lunsj i Drammen

I seks måneder fremover blir det mulig å spille lunsj-V5 også på tirsdager. Les våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til Drammens lunsj-V5

Bankerløst, men lett. Ganske selvmotsigende, men i dag synes vi det er vanskelig å finne et sikkert holdepunkt i Drammen.

Likevel er løpene såpass oversiktlige at vi tror det holder med to, tre og på det meste fire streker i alle V5-løpene.

Les også: 48.000 kroner på lunsjtipsene

Vi velger derfor å spille to forslag til hhv. 96 og 324 kroner med relativt få hester i alle avdelingene. På det største forslaget til 960 kroner spiller vi det lille forslaget 10 ganger. En såkalt samlebong, som vi tror kan være en god løsning under dagens lunsjtrav.

Som nevnt blir det to ukentlige lunsjtrav i et halvt år fremover og vi får håpe kvaliteten på tirsdagslunsjene blir litt bedre enn det Drammensovalen tilbyr i dag.

Torsdagslunsjene fra Bjerke har faktisk holdt bra kvalitet selvom førstepremiene kun har vært 10.000 i vinter. Lunsjtravene vil alternere mellom flere av landets travbaner fremover og det skal bli interessant og se om den fine omsetningen vi har hatt på Bjerke vil holde seg.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin