Bankerfri lunsj på Eskilstuna

Kenneth Haugstad kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen på Eskilstuna.
Kenneth Haugstad kjører en av dagens tyngste favoritter i lunsjen på Eskilstuna. Foto: hesteguiden.com

Vi fant ingen banker i lunsjen denne tirsdagen, men vi fant flere klart spennende objekter. Her skal vi til lukene, og det er bare å ta rygg!

Sportspill meny tirsdag:
V64 Jägersro: Jackpot på 1,9 mill
V65 Forus: Jackpot og vi spiller samlebonger
Lunsj-V5 Klosterskogen: Hop serverer lunsjen
Oddsdobbel: Liverpool elsker å leke med Spurs
Oddssingel: Brentford er ingen bløff

Eskilstuna inviterer til en ikke helt enkel lunsj denne tirsdagen, og vi tror ikke på dacapo fra mandagen hvor det ble "knapper og glansbilder". På Eskilstuna er det nemlig vrient å finne noe sikkert holdepunkt, og vi prøver å komme oss gjennom menyen med en bankerfri løsning. Objektene til tirsdagens lunsj finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V4:12.20

DD:12.37

Løp ellers denne tirsdagen: V5 på Klosterskogen med start kl.13.37. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 på Jägersro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til løpene på Eskilstuna:

V4-1 : 4 Jameson Broline – Har vært ute i tøffe omgivelser den siste tiden, og dette ser BETYDELIG billigere ut. Den var helt OK sist med tanke på en tøff åpning, og gangen før så fullfører den bra bak GODE Shadow Woodland i V75. På onsdag så burde Jameson Broline komme seg tidlig til tet, og da dreier fakta dette dreie seg om en flott mulighet! SPILLES!

V4-2 : 2 Good Friday – Er bedre enn raden, og den kom pigg til mål sist etter sene luker. Står her nydelig til, og selskapet som den støter på er det riktige. Kan overraske! 5 Ivanhoe Spirit – Ligger i skorpen nå, og den må med på alle bongene. Nå sist så går den pigg i mål etter veldig sene luker, og den ser bra ut. Gangen før på Solvalla så blir den sittende bom fast med alt igjen. Alle gode ting er tre!? OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 10 Dooleys – Virker bare til å bli bedre og bedre med noen løp i kroppen, og den er spillbar over denne distansen. Gikk et MORSKT løp i lunsjen sist på Solvalla, og vi likte innstillingen som den hadde skarpt. Har rett og slett en herlig skalle, og dette er en hest som ikke viker seg ned uten kamp. Med tempo denne tirsdagen så skal den bli vrien å ha med å gjøre i sluttrunden, og vi roper et varsko!

V4-4 : 11 Carmen Sting – Et dårlig løp avrunder, og her må det garderes. Draget vårt var klart positiv i nederlaget mot kanonen Financial Secret nest sist. Nå sist ble det en altfor drøy tur, og det løpet kan man bare sette en strek over. Trenger selvfølgelig flyt fra tillegget, men skulle den få det så burde den være med helt i fremste rekke mot denne billige gjengen.