Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tirsdagens V4-lunsj kommer fra Visby, og de byr på velfylte løp. Vi går tynt i V4-3, og står på kun to hester der. 5 Edforever og 14 Maverick Dream burde være et bra lås. De andre løpene garderes bredt, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 15 Ottilia Fri – Hadde et knallsterkt fjorår, men har ikke levert på en tilsvarende måte i år. Har vært ute i langt tøffere omgivelser enn dette på slutten, og var dessuten helt OK i nederlaget sist. Nå er den altså betydelig billigere ute, og den duger normalt massevis i et løp som dette. MÅ PASSES!

V4-2 : 2 Endgame – Kommer ut etter en liten pause, og kan nesten ikke få en finere oppgave enn dette. Her er det nemlig SVAKT i mot, og går bare Endgame i nærheten av hva den kan, ja, da kjemper den med garanti om seieren. Settes først fra drømmesporet. Bak denne er løpet vidåpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 5 Edforever – Her er det et ganske klart skille på hestene, og vi låser det tynt. Edforever er i superform, og bare jogget rundt feltet sist. Gangen før tapte den kun knepent for formbomben Mojito Day. Har håndtert trange spor i volten tidligere, og det skal normalt ikke være noe problem. SPILLES! Bongene dobles opp med 14 Maverick Dream som kan «ALT» på en god dag, men som for tiden holder en noe usikker form.

V4-4 : 4 Zinon Dream – Har vært positiv to ganger på rappen, og virker å ha en stigende form. Har smellfine betingelser foran seg i finalen, og skikker den seg så skal mulighetene være gode i et løp som dette. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»