Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfri V4-lunsj på Bro Park

Bro Park byr på en herlig V4-lunsj onsdag ettermiddag og vi spiller bankerfritt.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er det stor jackpot i V86-spillet fra Solvalla/Bergsåker med hele 8 206 404 SEK ekstra i potten for 8 rette. Men som vanlig er det også galopp til lunsj, denne onsdagen er det Bro Park som er arrangørbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Våre galoppeksperter hadde en super lørdag på Klampenborg og det ble flotte gevinster i både V4 og V5.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Når det gjelder onsdagens løp på Bro Park, så er det kun V4 på menyen. Denne har som vanlig spillestopp kl 12.20.

Vi spiller bankerfritt
I V4-spillet er det ingen banker som peker seg soleklart ut, men 4 Krigar Drottning i V4-1 har et fint løp på papiret. Årsdebut og hester med få starter i mot, gjør at vi ikke tør å gå all in på denne annet enn på det minste forslaget.

I V4-2 blir nok 7 King Cole mye betrodd etter den overlegne seieren sist. Det kan vise seg at Patrick Wahl (trener) og Elione Chaves (jockey) har nok en vinner å by på. Det er noen kapable hester i mot som har fått et løp i kroppen, og spesielt 4 Double East er et spennende motbud.

Patrick Wahl har også favoritten i V4-3/DD-1. 2 Lady of Jazz imponerte med en overlegen seier med syv lengder sist. Hun fikk 5 kg for seieren, og møter tøffere motstand nå, men vi tror 2 Lady of Jazz har mer inne og bruker henne som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-4 er et kvalitetsfylt sprintløp, med flere gode sprintere. Stjernstrand/ Mortensen duoen 3 Ousden House og 7 Madi Banja er kanskje løsningen?