Bankerfritt fra Bjerke

SJ's Victoria og kusk Erlend Rennesvik skal passes denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
SJ's Victoria og kusk Erlend Rennesvik skal passes denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi fant ingen klink banker i menyen fra Bjerke denne torsdagen, og vi løser omgangen spennende med frekke objekter. Ny opptur i vente?

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Örebro med start kl.12.20. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Åby med start kl.19.08

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Bjerke denne torsdagen så er det ganske tynne løp, men dermed er det ikke sagt at det ikke trenger å bli OK kroner for dem som får fem riktige. Vi fant i hvertfall ingen klink banker som vi vil anfefale, og krydrer heller våre bonger med en rekke luringer som du må få med deg. Sjekk ut følgende:

V5-1 : 4 Darcy Classic – Har et BILLIG løp foran seg denne torsdagen, og med stigende form så er den spillbar. Holdt godkjent fra tet nå sist, og da gikk det raskt unna innledningsvis. På torsdag så kan ikke vi se hvem som skulle være interessert i å trykke opp noen fart på utsiden, og da bør strengt tatt Darcy Classic fikse seieren her. 6 Kevin L. – Er ordentlig på gang, og den gikk strålende i kulissene nå sist etter en hjulhekt. Er den som står nærmest vår klare ide.

V5-2 : 7 S.J.’S Victoria – Står med to strake i ny regi, og den har vært bra. Har nemlig vunnet veldig lett med krefter igjen. Nå sist så jogget den 16 s 500m, og da kjørte ikke Erlend Rennesvik en meter. Vær klar over at denne i 2013 (07.11) viste 17,5/1800m etter galopp, og slik som den ser ut nå, ja, da burde den faktisk kunne under 17 på denne distansen. PASSES!

V5-3 : 3 Cream G.T. – Ble gitt et fint innvendig løp etter pause nå sist, og når det ikke var noe tempo på forestillingen så var det vrient å hente noe tilslutt. Så fakta riktig så fin ut i målgangen, og den virket ikke å være helt tom. Den blåseren har uansett gjort svært godt, og den er spillbar fra helt riktige betingelser nå.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 10 Wrons Frigg – Var tapper etter pause sist, og den røpet form da. På torsdag så blir det et løp i rygg, og det passer nok klart bedre. Vil dessuten gå frem med en blåser i kroppen, og den burde dukke opp på foto mot denne gjengen. Prøves som en frekkis i et løp med litt skille på hestene.

V5-5 : 7 Chasing Gold – Har motstandsmessig et BILLIG løp foran seg denne torsdagen, og den kommer ut her i sitt første løp etter at den har blitt kastrert. Møter egentlig null, og niks og viser den bare litt av hva den kan på sitt beste så kjemper den garantert langt fremme her. 4 Fighter Filiokus – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er bedre enn raden. Nå sist så kom den til mål med litt krefter igjen i stengt posisjon. Trenger ikke å være borte med klaff. OBS!