*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfritt i lunsjen på Bjerke

Peder Mykla gjør en spennende start denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankerfritt! Sjokk med et helt riktig løp foran seg! Frekkis utfordrer en mye spilt favoritt! En interessant lunsj er i vente på Bjerke torsdag!

16.04.15 09:56

Sportspills meny torsdag:
V4 Kalmar: Nye lunsjgodbiter fra Lerum
V5 Øvrevoll: I kveld braker det løs i Bærum
V65 Klosterskogen: Klosterjackpot med Hamre
Oddstips 1: I kveld får Fiorentina kjørt seg
Oddstips 2: Sevilla sørger for enda mer spansk suksess
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Våre V4-tips satt enormt bra sist uke, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert. I denne uken har SAMTLIGE V4-forslag til Sverige satt på Eksperten, og de som har fulgt oss, har nok en uke gått i pluss.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Bjerke denne torsdagen slet vi med å plukke ut en klink banker. Det nærmeste vi kom var i V5-2, og Stumne Scott. Her er dagens tekst:

V5-1 : 2 Re Gideon – Sjansespilles i et svakt løp. Kommer altså ut etter en lengre pause, men en finere oppgave enn dette kan den ikke få. Er kjapp ut, distansen er pluss, og Olav Mikkelborg er i form. Om ikke Johnny Boy F. er veldig bra, ja, da kan faktisk Re Gideon kjempe helt der foran på kun 70-80% form.

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V5-2 : 2 Stumne Scott – Er en motivert storfavoritt. Har rett og slett sjeldent fine betingelser foran seg, og når det gjelder motstand så er den med få unntak svært billig. Burde komme seg tidlig foran her. Og henger den bare sånn noenlunde i samme i aksjonen sin, ja, da snakker vi om en vinner. I sitt siste løp så holdt den klart bra fra tet, og den gikk ny bestetid. SPILLES!

V5-3 : 1 Mamie’s Athletic – Her er det åpent. Lotta Roc blir hardt betrodd, men vi stoler ikke på Erik Bergløf, og selv om hesten kommer med form så velger vi å gå litt imot. Draget har møtt bedre hester enn dette, og fjerde sist så er den for eksempel VELDIG TAPPER i nederlaget bak meget gode Nightwish Powerchill. Står interessant til her, og blir den bare ikke fast, ja, da kan den overraske. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 1 Ronato – Er kjapp i fra start, og den har et fint løp foran seg her. Rapportene på den er bra første gang ut i ny regi, og Thor Borg forventer at den er topp tre direkte. Har møtt gode hester i Sverige, og den er herdet mot en klart bedre motstand enn dette. Prøves direkte fra nydelige betingelser. PS. 2 Speak The Truth – Denne kan dog bli vrien å stå imot. Bo forventer en 12-tid direkte, og den må selvfølgelig med på alt.

V5-5 : 10 Peder Mykla – Fikk fjoråret delvis spolert av infeksjoner, og den varierte i prestasjonsnivået. Nå har den fått en god vinter på seg, og dette er feltes beste hest. Vi glemmer ikke så lett det løpet den gjorde tredje sist hvor den jogger en lav 15-tid med alt igjen. Glem heller ikke at den feilet i fra seg en mulig Derbybillett på Bjerke 27.08. Vinner av det løpet var Papagayo E… Blir det bare litt tempo så skal ikke denne tøffingen bli enkel å stå imot. MÅ MED PÅ ALT!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.