Bankerfritt i Skien

Foto: Hesteguiden.com

Vi finner ingen banker på Klosterskogen torsdag, men spiller kun to hester i V5-1. Sjekk torsdagens Klostertips.

Selv etter å ha lest og studert kveldens V5-løp i det vide og det brede finner vi ingen banker på Klosterskogen i kveld. Det nærmeste vi kommer er en såkalt dobbeltbanker (spiller da to hester) i V5-1.

Les også:
Trav Bergen: Eieren gir grønt lys
Oddstips: Fullklaff for fjerde dag på rad?

På kapasitet er nok 6 Princeton den klart beste hesten i V5-1, men hesten har galoppert en god del den siste tiden, og når det i tillegg er voltestart, er vi usikre på om dette går bra for Jeppe Juel. Kusken mener selv at hesten takler Klosterskogen fint, men vi har sett Jeppe Juel kludre det til på voltestart ved flere anledninger tidligere. Dermed krysser vi også for 3 Vanda Palema. Hoppa har faktisk tre tredjeplasser på rad nå. Tredje sist satt hoppa fast som trolig vinner, nest sist avsluttet hoppa flott i et løp svært gode Duen's Photo vant og sist satt hoppa igjen fast som mulig vinner. Vanda Palema er veldig sannsynlig tethest her, og skulle 6 Princeton gå feilfritt, så kan Tom Erik Solberg også velge siste indre med Vanda Palema. Bak disse to er det syltynt, selv om 1 Belmont også kan være kryssaktuell fra sitt førstespor.

Klikk her for å se våre V5-tips til Klosterskogen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Frode Hamre har helt eventyrlig flyt på stallen sin og både tirsdag og onsdag vant stallhestene hans igjen løp. Frode fortalte oss sist uke at 5 Lockheed L. er hest som er bedre enn det han har fått vist. Fra et fint startspor, må det bli et fint løp i kveld og vi setter Hamre-traveren først i et svært uoversiktlig løp. 4 Classic Look gjorde en ålreit figur til tredje på Sørlandet sist og krysses på det. 1 Erotic Home var brukbar tredje i et bra treårsløp i sin debut, etterpå det har det vært mye tull. Med Gundersen som kusk fra spor en, kan det være dags i kveld. 8 Yorath Boko (fint prøveløp), 10 Romarino (intetsigende første gang ut, forbedret i kveld) og 6 Cryptonite (brukbart prøveløp) er også seierskandidater i et krysskrevende løp. Vi nevner også at 7 Borntotrot er i fremgang.

Favoritten 1 Gjærlan er blitt strøket i morgentimene torsdag i den tredje avdelingen i et løp forbeholdt amatørkusker. Beste hesten er 7 Mona, og dersom hoppa til Harald Inge Hagen unngår galoppen må det dreie seg om en fin vinnersjanse. 4 Langaardsvarten utstyres med kanskje beste kusken i form av unge og lovende Anette Frønes. Går veldig mye på det jevne Gaustad-traveren, men må jo duge i disse omgivelsene. 9 Po har fått i kroppen og kan være mye forbedret i kveld. Vi må gå ut helt ut i dette løpet og krysser for samtlige åtte hester på det største forslaget.

Annonse: Øivind Grøstad melder om en "cashvinner" i V5-finalen på Klosterskogen

Tinita Surprise vurderte vi en stund å bankerspille i V5-4. Endelig fremgang sist, da hoppa vant et svært billig lunsjløp på Drammen. Men det finnes noen fine hester i mot. 10 Invisible Power er variabel. Meget svak fra lederryggen nest sist da vallaken ga opp allerede fire hundre meter fra mål. Flott sisterunde sist på Sørlandet i tøffe omgivelser. Går litt i rykk og napp, men duger på sitt beste. 9 Star Crown har vært utafor i sine tre siste starter, men står fint til og motstanden er klart overkommelig. 5 Sierra Man gjorde et bra løp etter lang pause sist, og var ikke mer enn et par lengder bak Tinita Surprise i mål ved den anledningen etter delvis reise i dødens. Har vunnet to løp før i år, og formkusk Frode Hamre er interessant styrmann. Også 6 Mr. Maksi viste fremgang sist, og Turbo-Solberg får jo fart på det meste.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

Hvem sitter i tet og hvem sitter i lederrygg etter at startrushet i V5-5? Det er det vriene spørsmålet. Vi prøver et frekt vinnertips i form av 3 Mikado D. Bra vinner i et lunsjløp nest sist, og god firer sist. 1 Mermaid's Magic burde vunnet fra tet nest sist, og var hyggelig sist. Innersporet kan bli en felle. 7 Easy Livin' kan være tethesten og vant et tilsvarende løp femte sist. Formen er uviss etter noen måneders pause, man startegenskapene er det lite å utsette på. 9 Newton Hall burde vunnet sist og blir kun en liten outsider for oss i kveld. Vi noterer også fortsatt fin form på både 5 Chambermaid og 4 Yvana R.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 19.05 (løp 3-7)
DD kl. 20.05 (løp 6-7)

Programoppsett Klosterskogen
Hjemmeside
Værutsikter Klosterskogen torsdag kveld