*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfritt og spennende fra Åby

Johan Untersteiner kan fort bli en av dagens nøkkelkusker til lunsj. Ulf _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spiller uten banker i lunjen fra Åby denne tirsdagen. En meget interessant V4-omgang er i vente, og det kan fort bli bra kroner for dem som kommer til lukene

09.09.14 09:47

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi er kommet godt i gang med det som er en MEGET INNHOLDSRIK UKE. Det desiderte høydepunktet kommer på lørdag hvor det altså er en gedigen Norsk/Svensk V75-omgang i vente. Her er det DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

I tillegg til helt enorme kroner å spille om så er det også stor sport i vente fra Färjestad som altså arrangerer V75-omgangen. Blant det vi gleder oss mest til er det gnistrende oppgjøret mellom hele Sveriges kjæledegge Månprinsen AM som rader opp i en imponerende stil, men som nå får kamp fra noen av våre kanoner! Tekno Odin, Gylden Balder, og Lome Brage tar nemlig turen. Denne UNIONSKAMPEN er dagens høydepunkt når det gjelder sporten, og hele 300 000 tilfaller vinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder dagen i dag så er det MYE å glede seg til. Moroa sparkes i gang fra Åby som vi straks skal komme tilbake til. Så venter det lunsj fra Drammen med start kl.13.37. På kvelden så er det Momarken som kjører V65-løpene fra Norge, mens det er Bollnäs som kjører V64-løpene. I V64-omgangen fra Bollnäs er det JACKPOT med 1.391.593 ekstra i potten. Løpene der begynner som vanlig kl.19.08.

Innleveringsfrister Åby:

V4: kl.12.20

DD: kl.12.37

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Åby som det skal dreie seg om her så var det vrient å finne noe sikkert holdepunkt i V4-spillet. Mats Persson som er vår ekspert på Åby byr på følgende:

Dagens lås:

Det får bli ett spiklöst systemförslag där vi låser V4-2 och V4-4 med två hästar i vardera lopp. I V4-2 känns 3 Ebba Greenwood och 5 Pense Kloster snäppet bättre än de övriga. I V4-4 tror vi att 3 Tristan Toro är bästa hästen, men törs inte lämna 5 Dakota Chip som vi fortfarande väntar på att han ska börja fungera fullt ut.

Dagens luring:

4 Dawning Dream (V4-3) kommer från USA utan att ha utmärkt sig. Det gjorde hon emellertid i kvalet så här har säkert Flemming Jensen något att åka med framöver. Kanske redan här?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.