Bankerfritt og spennende fra Bjerke

Dynamic Prospect er på vei mot storformen, og skal passes denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Dynamic Prospect er på vei mot storformen, og skal passes denne torsdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Kanon tips ble servert til Momarken tirsdag, og forslagene våre spilte da inn ca 170 000,-. Fra Bjerke så spiller vi uten banker, og jakter store kroner!

Tipsformen er BRA for tiden! Har du tatt rygg? Sjekk ut følgende:

Fra Sørlandet søndag så ble det relativt lettløst. Vår banker Trinity D. innfridde, og Oscar Ribb senket en av dagens tyngste favoritter som vår delikatesse. Alle våre V65-forslag satt, og vårt lille forslag her på Nettavisen som kostet Kr.240 betalte ut fine Kr.1 904,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Momarken tirsdag så fulgte vi opp, og nå var det snakk om større kroner. Denne dagen anbefalte vi et bankerspill på 2.valget Mjølner Tore mot dagens tyngste favoritt, og Mjølner Tore innfridde til fulle. Vårt mellomste forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE KR.10 845,-. Vi røk dessverre i V65-6 på sistevalget, men vi må likevel si oss fornøyd med "trøsten". Totalt sett så ble det spilt inn ca 170 000 fra Momarken. Vi gratulerer dem som har vært med på oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå er dette historie, og nå venter en ny dag med nye muligheter. Som vanlig så er det Sverige som starter først opp med deres lunsjtrav. V4-løpene fra Axevalla starter kl.12.20. Deretter knaller Bjerke i gang sitt lunsjtrav med start kl.13.37. Om kvelden så er det Klosterskogen, og Gävle som gjelder.

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Bjerke denne torsdagen så kan vi by på følgende:

Dagens banker:

V5-1 : 1 Dynamic Prospect – Vi åpner denne torsdagen med en hest som vi tror MYE på. Dynamic Prospect har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den fungerer bedre enn på svært lenge. Var skikkelig bra nå sist etter at den havnet på vingel innledningsvis, og vi gav den et klart pluss i kanten. Skal normalt sett ha gått mye frem med disse to løpene i kroppen, og dette bør den grunnkapable hesten til Ole Johan Østre lede lenge. Kan fort lede rundt om, og vi må bare tro hardt. Vi dobler dog bongen med 5 Fritz Othello som vi holder høyt når det gjelder kapasitet.

Sjekk ellers ut følgende:

V5-3 : 4 Torpa Nils – Kommer ut i ny regi, og den skal bli spennende å følge i Lars O. Romtveit regi. Har sett fin ut i jobbene inn mot dette løpet, og når man ser på motstanden som er imot her så er ikke det mye å rope hurra for. Torpa Nils har en god del å gå på tidsmessig, og den trenger trolig ikke å vise frem hele sitt register her. Har en bra sjanse om den leverer som den hittil har gjort. 5 Prinse Didrik – Denne er muligens best på kapasitet av alle, men den er utrolig usikker. Skulle Erik Killingmo få den feilfritt rundt på torsdag så er den helt sikkert med på foto. Bak disse to er dette løpet åpent.