Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende fra Kalmar

Matches mot Elitloppet - slår til direkte? Helfrekk ide kommer ut skoløs for første gang i karrieren... Vi gleder oss stort til kveldens V64-omgang, og her er det bare å ta rygg!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med V5-fest på Solvalla 28. april
Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Den lille bongen på Eksperten til Kr.405 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 436,-.

Leirvåg med solide V65-tips på Klosterskogen 29. april
Under den enorme DOBLE JACKPOTOMGANGEN på Klosterskogen denne torsdagen ble det nye gevinster for våre kunder. Den store V65-bongen på Nettavisen til Kr.1 875 satt nemlig som spikret, og her kunne man hente ut Kr.11 673,-.

Kalmar byr på en knallfin V64-omgang denne kvelden, og dette er virkelig en omgang vi ser frem i mot. Vi var lenge inne på å banke 7 Tae Kwon Deo (V64-5), men vi liker også 6 Gareth Boko som debuterer for Riordan, og går derfor for en DOBBELTBANKER I DET LØPET! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Alfas Kennedy – Har fått to løp i kroppen etter pause, og avsluttet helt strålende etter en passiv styring sist. Kommer nå ut med volte, og det trekker noe ned. Har dog en riktig oppgave foran seg, og skal stå først på ranken. 8 Image Rapida – Er bedre enn raden, og ligger veldig i skorpen. Fikk aldri sjansen sist, men de kreftene kan bli gode å ha nå. Elsker stayerløp, og den må regnes tidlig i omgivelser som dette.

V64-2 : 1 Firenze Laser – Kom frem i dødens vel runden igjen sist, kjempet helt strålende, og var ikke veldig mye slått av en såpass kapabel hest som Franz Jäger. Er nok ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter pause, den går minst 15,0 fra tet, og da sier det seg selv at denne ikke blir enkel å hente tillegg på. Må bare prøves med drømmebetingelser! VI BANKER DENNE FREKT PÅ DE LITT MINDRE BONGENE!

V64-3 : 10 Country Sound – Har alltid vist et OK talent, og vi føler at dette er en traver som burde hatt et langt høyere grunnlag på konto enn hva den har. Avsluttet voldsomt etter galopp sist, og viste da 14,3/1900m med masse krefter igjen. Nå blir det skorykk for første gang i karrieren, og skulle det slå heldig ut, ja, da skal de andre få kjørt seg. Prøves som en frekkis i et ellers veldig jevnt oppgjør.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 2 Unacerveza Broline – Ble det helt feil for sist, men når det først løste seg så avsluttet den VOLDSOMT, og hadde vunnet enkelt med litt mer tur på veien. På klokken stod det faktisk 11,0 s 800m. En oppjaget sprint er normalt ikke et pluss, men den viste sist at den virkelig kunne flytte på seg når den fikk marsjordre. Fra et bra spor bak bilen så burde det klaffe bedre nå, og den skal stå først. 3 B.B.S. Solarsystem – Ble sittende bom fast sist, og denne har virkelig løftet seg etter man festet på en BIKE. Skulle den komme seg foran nå, ja, da er det hesten å slå. Motbudet, og vi dobler opp a-gruppen.

V64-5 : 7 Tae Kwon Deo – Imponerte veldig i de få løpene den gjorde i fjor, og dette er en KANON når den står på fire friske bein. Fjerde sist gikk den altså 09,8/1609ma fra dødens, og bare lekte seg… I Elitloppet ble det galopp, og game over i forsøket. Kommer her ut etter et lengre avbrekk, den har trent 13,5/1600m, og bør egentlig senke en gjeng som dette direkte. Spesielt om man ønsker seg til Elitloppet. Skal naturligvis stå først på ranken. Vi plukker dog med oss 6 Gareth Boko som er svært grunnkapabel, og som debuterer for Riordan. Får dessuten opp talentfulle Magnus Djuse, og her må man rett og slett være litt på vakt.

V64-6 : 9 Hillbilly Woodland – Kom ut etter litt sykdom sist, og trengte da det løpet i kroppen. Fullførte dog fint. Før den ble syk, nest sist, ja, da spurtet den sterkt, og på klokken stod det 10,8 s 800m. Er ekstremt vass når den får smyge med i rygger, og spare speeden sin. Har derfor en ypperlig oppgave foran seg nå, og løfter den seg bare litt fra sist så duger den i massevis her. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.