*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfritt og spennende i Harstad

Bjerke01042017. Myr Faksen og kusk Hans Christian Holm.

Myr Faksen og kusk Hans Christian Holm. I kveld kjører Stian Pettersen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Internasjonal V65-omgang med STOR OMSETNING! Vi jakter V65-suksess med flere frekke objekter! Du tar vel rygg?

13.09.20 15:00

Lerum med TOPPTIPS i Bergen 10. september - tok du rygg?
Undertegnede serverte MEGET STERKE TIPS til Bergen torsdag, og det meste satt. V65-bongen til Kr.480 betalte ut meget solide Kr.7 951, mens V5-bongen til Kr.980 betalte ut Kr.8 301,-. På Eksperten ble det levert 20 V65-bonger, og ALLE satt som de skulle. Du var vel med på spillfesten?

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer til Harstad på Eksperten

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Vi liker disse V65-omgangene fra Harstad, og det finnes nesten alltid spennende objekter. Harstad er vel kanskje den banen som spillerne jobber MINST med, og det er hovedgrunnen til at det finnes såpass mye interessant i løpene. I kveld er våre litt større bonger uten banker, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 5 Myr Faksen – Pleier å vinne løp som dette, men hvordan er det egentlig med formen? Var svak sist (slet med magen), og har vært strøket for halthet etter det. Hadde normalt vært «klink» i et løp som dette, men pga usikker form nøyer vi oss med å sette den først. 1 Gardin Trappa – Har en spennende oppgave foran seg, og er den som sist blir den ikke enkel å fange. I det nevnte løpet sist dundret den unna i tet, og åpnet første 1000m på 22,7. Var ikke slått når den feilet på siste bortre. Er 20-40m billigere ute kontra flere som den har møtt tidligere, og den skal virkelig passes her.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer til Harstad på Eksperten

V65-2 : 1 Vestpol Kine – Gikk OK i kulissene etter galopp sist, og dette er fakta en ikke så verst hoppe. Har møtt bedre hester enn dette når den stod på Forus, den kan 30 på distansen, og blir garantert ikke enkel å fange fra tet. Prøves som et helfrekt objekt mot storfavoritten.

V65-3 : 10 Frøyu Fanten – Var innom en galopp på startsiden sist, men gikk siden et meget bra løp, og fullførte knallfint. Var rett og slett betydelig forbedret. Har tidligere møtt bedre hester enn dette, og når nå formen virker å være i anmarsj så kan ikke vi skjønne annet enn at dette dreier seg om en flott mulighet. MÅ MED PÅ ALT, og vi iler til med tipsnikken.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-4 : 10 Valle Trym – Er i en helt spinnvill form, og vinner dette om alt går riktig for seg. Ble GROVT sjenert til galopp sist, men kom styggfort tilbake, og hadde vunnet det løpet enkelt uten galopp. Møtte da MYE bedre hester enn dette. I V75’en nest sist reiste den i galopp mot den første svingen, tapte alt, men kom enormt tilbake i kulissene. Tredje sist gikk den også helt voldsomt etter galopp. Feilfritt = da vinner den. En banker for de med is i magen!

V65-5 : 11 Execute – Hadde et sterkt fjorår, og kan ikke få en spesielt mye billigere oppgave enn dette. Var litt tung etter pause sist, men gikk helt OK fra dødens, og fungerte fint. Er normalt merkbart forbedret med det løpet i kroppen, den har blitt strøket inn et spor, og kan komme fint gjennom på startsiden. Vi har sett denne i flere løp i Finland, og vær OBS på at den har vært nede på 12-tallet over denne distansen. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-6 : 5 Cantaro – Ser utrolig formsterk ut, og kom altså helt alene til mål sist. Gangen før ble den sittende fast med krefter igjen. Fyker normalt til tet, og mot en svært overkommelig gjeng bør det fakta dreie seg om tet og slutt. 1 Frozen Sun – Står tøft inne i dette løpet, men glem ikke at den har møtt bedre hester enn dette på Østlandet. Var bunnsolid til seier sist, og har virkelig vært fin etter den kom til Harstad. Er kjapp fra start, og her blir det dårligst rygg leder. Skulle Silje Eilertsen slippe teten så er det Frozen Sun som kan få overta. Vi dobler derfor opp a-gruppen. Disse to skiller seg klart ut i finalen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.