Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er kun SEKS LØP på programmet i Harstad denne kvelden, men det er uansett en spennende V65-omgang, og det er en omgang med et bra potensial. Vår store bong til Kr.1 800 er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V65-1 : 5 Gardin Trappa – Er bedre enn raden, og den ligger litt i skorpen. Den gikk bra etter galopp i monteløpet nest sist, mens den feilet med krefter igjen i den siste svingen sist. Er ikke helt stabil, men feilfritt duger den i et løp som dette. OBS!

V65-2 : 1 Kaptein Herkules – Her er det veldig jevnt, og det skiller lite. Vår ide var positiv etter pause sist, og feilet da som småskummel på oppløpet. Er nå 20m billigere ute kontra 8 Ville Valentine som den møtte da, og feilfritt trenger ikke Kaptein Herkules bli enkel å fange. Se opp!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Pretty Devil –
Har tidligere stått likt, og 20m foran 10 Limerence, og er nå billigere ute. Gikk dessuten meget sterkt i kulissene etter at den feilet seg bort på den første svingen sist, og varslet vinnerform direkte etter pause. Jørn Morten Kvikstad har gjort endringer på hesten før denne starten, og feilfritt kan denne være helt klink. PASSES!

V65-4 : 7 Il Faxa – Kom alene ut på oppløpet sist, men bremset mot mål, og det ble derfor kun en sikker seier. Hadde den gått helt inn i mål, så hadde den vært overlegen. Har en tilsvarende oppgave foran seg nå, og det er snakk om en motivert tipsener.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Nygaards Nena –
Ligger stadig litt i skorpen, og snart må vel denne få vinne? Fullførte fint innvendig sist, og den er på vei mot formen igjen. Skulle kusken her finne for eksempel rygg leder, og få lukene på oppløpet, ja, da kan det være duket. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 6 Ghandi B.R. – Har funnet seg vel til rette i Harstad, og har gjort kun fine løp etter at den ble handlet nordover. Møter helt riktig motstand i finalen, og leverer den som de siste gangene så skal sjansene være gode. Er en motivert favoritt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.