Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen fra Dannero

Utfordrende V4-omgang til lunsj! Vi spiller bankerfritt, og jakter V4-cashen med flere smellfrekke objekter...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Dannero byr på en åpen, og spennende V4-omgang til lunsj denne torsdagen. Et par av løpene er vidåpne, de soleklare bankerne finnes ikke, og dette bør fakta gi meget bra betalt. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 2 Todays Estelle – Har kommet strålende tilbake etter et lengre avbrekk, og avgjorde enkelt fra dødens på en OK tid sist. Her er det mildt sagt ikke hardt i mot, vi forventer at vår ide er ytterligere forbedret, og den duger normalt svært godt i billige omgivelser som dette. SPILLES! Løpet ellers ser småskummelt ut på papiret, men vi går uansett tynt her da vi tror klart mest på strekhestene.

V4-2 : 13 Sindys Tove – Er dagens beste skrellspill, og en hest som virkelig skal passes. Avsluttet sterkt tredje sist, og varslet da form. Ble så sittende bom fast som fulltanket nest sist, mens den feilet i et skummelt angrep på oppløpet sist. Hadde da slått 7 Leo Faksen uten galoppen. Hadde kun 1% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og med en dårlig rad blir den nok heller ikke mye spilt. MÅ PASSES! Plasseres foran 14 S.T.C.C. Bror som har mye inne, og som dessuten har funnet formen.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 6 First Nation – Her kan det naturligvis bare være slik at favoritten, 14 Jojo Keeper, runder til seier. Var OK sist, og virket forbedret da. Vi prøver oss dog med en strekhest, og First Nation er verdt litt oppmerksomhet. Den har gjort fine løp etter pause, og sist ble den altså sittende fast på 16,4/2140ma. Er fort ytterligere forbedret til denne oppgaven, og med flyt kan den overraske. OBS!

V4-4 : 7 Power Swirl – Spurtet positivt bak en såpass god hest som Global Brexit sist (stod 20m bak), og den fikk et pluss i kanten av oss. Her er det med veldig få unntak billig i mot, og den duger normalt godt i et løp som dette. Prøves som en frekkis i en småskummel finale. TUNGT SPILL vil det bli på 2 Eruption som vant på foto i et løp hvor det det ble kjørt fort underveis sist. Nå fester man dog på alle fire skoene igjen, og det gjør oss usikre på denne favoritten. Kan vinne, men med sko på alle fire velger vi å spekulere.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.