Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen fra Rättvik

Jevne og flotte oppgjør! Vi byr på hete objekter i V4-lunsjen! Du blir vel med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Rättvik byr på en STRÅLENDE V4-OMGANG i lunsjen tirsdag, og vi skal blant annet få se kriterievinneren fra i fjor, High Flyer, i årsdebut. Vi fant ingen sikker banker i denne omgangen, og spiller uten. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 9 High Flyer (denne ble strøket tirsdag) –
Imponerte stort i fjor, og vant altså Kriteriet. Nå er det dags for å årsdebutere, og det skal bli utrolig spennende å få se denne igjen i banen. Det er ingen enkel årsdebut, og tenk også på at det kommer langt viktigere løp utover året. Er uansett såpass god at det kan bli seier direkte, men det er ikke snakk om noen banker. Vi plukker faktisk med oss litt hester i innledningsløpet.

V4-2 : 11 Tåga Viktor – Et interessant løp for de «kalde» venter, og her er det jevnt blant flere. Hesten vi plasserer knepent først er stadig noe bedre enn raden, og var ikke helt slått når den feilet inn på oppløpet sist. Her er den dønn riktig ute, og skal den vinne et løp igjen så må det være i omgivelser som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Carlos Messi – Har fått noen løp i kroppen etter pause, og er på riktig vei. Sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende fast mot vel så gode hester som dette. Til denne starten rykker man skoene rundt, og skulle det løse seg underveis, ja, da er denne god nok til å skrelle. PASSES!

V4-4 : 2 Accolade – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og har funnet toppformen nå. Spurtet voldsomt sterkt sist, og den fikk to klare pluss i kanten av oss. Har en passende oppgave foran seg i finalen, og favoritten er motivert.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.