Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


De to innledende løpene i denne lunsjen er krevende, og alt annet enn lettløste. Vi spiller bankerfritt i V4-lunsjen fra Skellefteå, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 11 Archipelago Box – Innledningsløpet er ganske jevnt, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen har fått to løp i kroppen etter pause, og har blitt sittende bom fast ved begge anledninger. Blir nok kjørt litt mer offensivt nå, og den er verdt et forsøk som veldig lite spilt.

V4-2 : 11 Hjalmar Box – Her er det veldig åpent, og vi anbefaler en bred gardering. Ideen er betydelig bedre enn raden, og fullførte meget bra etter galopp sist. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, motstanden er den riktige, og den må med på alt av seriøse bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 1 Bag In Box –
Er i veldig bra form, og har radet opp med fine innsatser på slutten. Usikkerhetsmomentet nå er at den har startet veldig tett over en periode, og ofte får man en formreaksjon ved tette starter. Vi stoler ikke helt på at denne favoritten bare er «klink», og plukker med oss noen hester i mot.

V4-4 : 6 Don Draper – Kommer ut etter en liten treningspause, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Er en BRA hest i et lunsjløp som dette, Sandra Eriksson har full form på stallen, og vi setter Don Draper frekt først i en ellers spennende finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.