Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen på Åby

Åpent og spennende på Åby! Vi jakter en flying start på uken, og byr på en hel del snadder! Du blir vel med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Åby disker opp med en strålende V4-omgang til lunsj, og dette er en omgang vi liker skarpt. Vi spiller bankerfritt, og jakter tusenlappene med følgende:

V4-1 : 1 Hugo Journey – Har en smellfin oppgave foran seg i dette innledningsløpet, og den skal helt klart passes. Fullførte fint etter at lukene kom midt på oppløpet sist, og var positiv med sko på alle fire. Står innbydende til nå, den er sikret et bra opplegg, og vi roper et varsko! Slår til som en godbit?

V4-2 : 10 Special Broadway – Et svakt hoppeløp venter, og her føler vi det er et ganske stort skille på de beste kontra de nest beste. Vår soleklare ide avsluttet sterkt via siste indre sist, og da gikk oppløpet i 12-fart. Kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand, og vår klare feeling er at Untersteiner sitter bak en vinner. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 8 Bellmondo – Fullførte fint sist, og var ikke langt bak klart bedre hester enn hva den møter nå. Vi liker dessuten skarpt at det er Jepson som får prøve den, og klaffer det bare litt fra et dårlig spor så duger den normalt svært godt i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!

V4-4 : 3 Digital Dominance – Er en traver vi er svært spent på i dette lunsjløpet. Er blitt solgt, og kommet inn på stallen til en meget flink trener. Har vært matchet i ganske tøffe omgivelser, og den er herdet mot vel så gode hester som dette. Vi prøver oss med den direkte da det er nå det er odds i den. PASSES!

Kommentarer til denne saken