Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen på Färjestad

Tre løp garderes bredt, mens ett av løpene låses på kun to hester! Går det kanskje mot en flying start på den nye uken?

Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi har en ny innholdsrik uke foran oss, og høydepunktet denne uken skjer på Leangen lørdag hvor det igjen er GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Glem heller ikke at ukens V86-omgang går på Bjerke onsdag. Når det gjelder lunsjen på Färjestad mandag så synes vi den er spennende. Vi låser innledningsløpet frekt på kun to hester, og garderer de tre siste løpene ganske bredt. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 1 The Fastlove – Er variabel, men på sitt beste leder den et løp som dette fra start til mål. Var ikke på topp sist, mens den nest sist vant enkelt via en avslutning i 13-fart. På en lynrask bane er det aldri enkelt å hente tillegg, og vår klare feeling er altså at Goop vinner dette fra tet. Det er en hest vi frykter i mot, og det er 10 Navona som nok er en bedre hest på ren kapasitet, men som altså står 20m bak. Disse to skiller seg veldig klart ut i innledningsløpet.

V4-2 : 4 Yankee Dee – Er i en egen klasse på ren kapasitet, og den er behandlet før denne oppgaven. Vi liker dog ikke sporet (volte) på en oppjaget sprint, og heller ikke at den har fungert ekstra dårlig to ganger på rappen. Vinner om den takler sporet/fungerer bedre, men som storfavoritt er det ingen hest vi ønsker å gå til på. Glem ikke 12 Rapunzel som kommer ut i regi Björn Goop, og som slett ikke er så verst på sitt beste.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 6 Crank – Er feltes beste hest, og holdt sikkert unna etter en avslutning i 11-fart sist. Kan være noe variabel, og det er vel aldri en hest vi har stolt fullt ut på tidligere. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill. 3 Cracker Jack – Ble sittende bom fast nest sist, mens den fullførte fint på en god tid sist. Nå rykkes skoene for første gang i karrieren, og fra et fint spor bak bilen er vi på vakt.

V4-4 : 2 Leon Zon – «Eksploderte» når Ulf Ohlsson trakk ned draskylappene (norsken) sist, og den satt bom fast som absolutt fulltanket da. Inntrykket var meget bra, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Står i et bra spor bak bilen nå, den er sikret et bra opplegg, og med forminntrykket sist friskt i minnet så må den bare prøves her.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.