Gå til sidens hovedinnhold

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen

Bike på et frekt objekt! Sterk årsdebut - nå kan det være duket! Vi har gjort jobben for deg til V4-omgangen tirsdag! Du tar vel rygg?

Ny V65-fest i Bergen - Kr.980 ble til Kr.19 813
Undertegnede har tømt lukene i Bergen de siste gangene, og tipsene har vært meget solide. Søndag 28. mars var det Kurt Leirvåg som var ansvarlig for tipsene til banen mellom de syv fjell, og igjen endte det med en heidundrende suksess. Supersjokkene Jippi (1,6%) og Ludvik (2,8%) ble fanget opp på bongen til Kr.980, og den betalte ut fantastisk fine Kr.19 813! På Eksperten ble det fullklaff for totalt 14 andelslag.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Örebro byr på en spennende V4-lunsj tirsdag, og det var ikke helt enkelt å finne noen klink banker. Vi låser V4-3 tynt, og spiller bankerfritt. Sjekk ut følgende:

V4-1 : 1 Fairplay Du Mirel – Gikk 12,8 s 800m tredje sist, og kom til mål med krefter igjen etter sene luker nest sist. Sist var den ikke like bra, og skuffet da. Til denne starten fester man på en BIKE, den får opp en langt mer offensiv kusk i Kontio, og fra tet burde ikke denne bli veldig enkel å ha med å gjøre. PASSES!

V4-2 : 3 Volare Gar – Er en traver som Sybille Tinter holder SKYHØYT, og den er svært grunnkapabel. Var ikke på topp i sitt siste løp, og den fikk seg en pause etter det. Pleier å være godt forberedt etter opphold, den står i et perfekt spor, og kusken er knallgod. Settes først i et ellers ganske fint løp.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Harper Seabrook – Er variabel, men enormt bra når den først har dagen. Kommer nå ut etter pause, det blir skorykk på alle fire direkte, og vi tror på en solid innsats. Mister nesten alle poengene sine om den ikke presterer her, og det vil overraske oss om ikke Robert Bergh har satt den litt ordentlig opp. SPILLES!

V4-4 : 9 Knightgi – Leverte en TUNG sluttrunde i årsdebuten sist, og varslet da form direkte. Er normalt forbedret med en blåser i kroppen, den står i en perfekt rygg fra start, og burde komme fint gjennom på startsiden. Er ikke den enkleste å vinne med, men har en fin oppgave foran seg her, og med et solid forminntrykk fra løpet sist friskt i minnet så gir vi den «tipsnikken». OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.