Lerum med V5-fest på Solvalla 23. mars
Undertegnede var ikke god nok i V86-omgangen denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Every Day Elegant (V5-2) kunne ikke garderes etter inntrykket i prøveløpet, og den kom naturligvis alene til mål. På Eksperten ble det levert syv bonger, de kostet fra Kr.400 til Kr.1 200, og samtlige satt som de skulle. Utbetalingen ble fine kr.7 071 for hver og en av disse bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er spennende på Biri denne kvelden, og dette er en V65-omgang vi liker skarpt. Våre litt større bonger er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 12 Briskeby Pilen – Var meget god første gang ut for Geir Kihle sist, og den kom alene til mål da. Vær litt OBS på at dette er en sprutredd traver, og i kveld vil den få sprut på seg. Vi tør derfor ikke å banke den, og nøyer oss med å sette den først på ranken. 7 Torderud Jerva – Har fin kapasitet, og gjør en spennende start i regi Olav Mikkelborg. Er blitt skodd om, og finner Mikkelborg ut av denne, ja, da duger den i massevis i et løp som dette. Plukkes med på alt.

V65-2 : 8 Saisirlejour Cox – Var ikke tom etter sene luker i kulissene sist, og da viste klokken 12,3 s 300m. Møter en ganske billig gjeng i kveld, og den må ha en fin sjanse i et løp som dette. Prøves som en frekkis.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Tysvær Mikkel –
Knep seieren fra dødens sist, og var meget god da. Utvikler seg fint hos Sagholen, den kan åpne med volte, og skulle det bli tet så er dette hesten å slå. Skal stå først. Formbomben 8 Alm Randers er selvskreven på bongen, og det at distansen er litt lengre i kveld er ikke et problem. Disse to skiller seg noe ut.

V65-4 : 10 Yarrah Classic – Gikk flere fine løp i fjor, og avslørte bra kapasitet. Nest sist var den hakk i hel på bedre hester enn hva den møter i kveld, og er bedre enn det grunnlaget den har på konto. Har vært bra i et jobb på 18, den får på seg en BIKE for første gang i karrieren, og det blir dessuten skoløs på alle fire. Må bare prøves direkte mot en småbillig gjeng som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 10 Vimo Odin –
Var meget solid til andre sist, og tapte da kun for grunnkapable Lome Pilen. Har nå fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og kjemper om seieren om det bare klaffer litt fra baksporet. MÅ MED PÅ ALT.

V65-6 : 7 Thai Swagger – Blåser til tet, og siden er dette over? Ble ikke laddet med etter pause sist, men gjorde uansett et klart bra løp til fjerde. Vi hadde faktisk 10,3 s 300m på klokken med krefter igjen. Er utrolig kjapp når den blir laddet med, og det blir den i kveld. Må ha en god sjanse på å nå teten, og fra den posisjonen skal det en god hest til for å plukke den ned. Fikser flotte V65-kroner?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.