Bankerfritt og spennende på Hagmyren

Ove A Lindqvist er som vanlig aktuell fra Hagmyren. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ove A Lindqvist er som vanlig aktuell fra Hagmyren. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Åpen V4-omgang! Spennende objekter i kaldblodsløpene! Frekke bud mot dagens tyngste favoritt! Vi er klare for en ny lunsjfest! Du tar vel rygg?

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

Vi har gjort rent bord i lunsjen fra Sverige den siste uken, og også tirsdag så satt alle våre forslag på Eksperten. Dessverre ble utbetalingen kun knappe 600 da en mye betrodd hest vant finalen hvor vi var "kledd for krig". Nå tar vi nye tak, og på Hagmyren denne torsdagen tror vi på store kroner i V4-spillet! Sjekk ut følgende:

V4-1 : 10 Sølvbergs Knekten – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den kan overraske her med flyt. Var bra i nederlaget nest sist, og da ble den brukt en god del underveis. Nå sist blir den passivt kjørt, og da avslutter den fint nedover oppløpet. Står i springspor på tillegget, og det betyr en fin start. Blir fort litt bortglemt denne torsdagen, men her er det altså form pågang, og hos oss er den med på alt!

V4-2 : 13 Love Ain’ Easy – Blir tungt betrodd fra tillegget, og hesten er også i en strålende form. Dog skal den hente 20m på en del bra hester, og vi velger å spekulere litt. 3 Obsli Star – Dette er ingen dum hest, og den gjør en spennende start etter pause. Er kjapp ut med volte, og her blir det tet, dårligst rygg leder. Vant tre løp i fjor, og jogget 16/2100m. Er den i nærheten av noe slikt i årsdebuten så duger den! 11 M.T. Jorgen - Trengte løpet i kroppen sist, men den så uansett veldig fin ut etter litt hinder på veien. Har mye inne, og den skal bli spennende å følge denne torsdagen. STOR OUTSIDER, og også dette er et artig skrellbud!

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V4-3 : 8 Avril Lascaux – Ser man isolert sett på innsatsen sist, ja, da taper ikke favoritten dette løpet. Dog er det snakk om spor to i volten, og den har rotet i volten tidligere. Vi tar derfor med noen hester imot. 6 Holding Position – Kommer ut i ny regi, og det er snakk om en hest med bra kapasitet. Legg merke til at den var spilt ned til bunnodds på Solvalla, og det er normalt sett et kvalitetsstempel. Kan kanskje komme seg tidlig foran her, og da er mye gjort om formen er på plass etter pause.

V4-4 : 2 Filipson – Er en rød fin traver som gjør en spennende start etter pause. Gjorde flere bra løp i fjor, og den burde duge godt mot en billig gjeng her. Legg også merke til at den er kraftig kuskeplusset med Ove A. Lindqvist, og det skal bli spennende å se hvilken fart han kan få på denne. Prøves direkte, for når det gjelder motstand så kan den nesten ikke få et finere løp. OBS!

13 millioner i V75-potten på lørdag:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her