Lerum med solide V4-tips til Östersund 12. juli - Kr.900 ble til Kr.7 896!
Undertegnede traff meget bra på V4-tipsene søndag, og det ble en opptur for flere av de som tok rygg. Vi gikk nemlig ikke i "samlebongfellen", og spekulerte mot 1-oddseren Grisle Odin G.L. Vinneren, Kinge Svarten (3%), var med på kun tre hester. Den største V4-bongen satt igjen med samtlige 15 hester i finalen, og da var det naturligvis veldig surt at favoritten tok seg forbi 10-valget omtrent på streken. "Trøstegevinsten" for den store bongen på Kr.900 ble likevel meget fine Kr.7 896,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Vi er glad i disse V65-omgangene på Momarken, og igjen skal vi jakte tusenlappene med mye snadder. 4 Drivjerven blir HARDT betrodd i V65-5, og også vi var lenge inne på å gå ALL IN på den. Vi nøyde oss dog med å banke den på de litt mindre bongene. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Odin Af Sola – Kan være helt klink her, men da må den gå feilfritt. Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og den gikk meget sterkt i kulissene etter en tidlig galopp sist. Vi hadde faktisk 26,7/1000m på klokken. Blir kolossalt kuskeplusset med Høitomt i kveld, den er kjapp fra start, og fra tet kan den umulig bli enkel å fange. Vår soleklare ide. 5 Øygard Pål – Er variabel, men vær litt OBS på at den feilet i stengt posisjon inn på oppløpet sist, og gikk da glipp av en 27-tid/2140ma.

V65-2 : 9 Thai Swagger – Er en hest vi liker svært godt, men som likevel aldri har fått ut hele sitt potensial. Nå kommer den ut i regi Bjørn Duestad, og det skal bli spennende å se om miljøforandringen kan ha løftet denne til der vi hadde håpet den skulle være. Er ganske sikkert den beste hesten i feltet, og vi gir den tipsnikken direkte ut for sin nye trener. Neste gang kan denne nemlig være «oppbrukt» som et meget bra objekt…

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Explosive Flory – Har en drømmeoppgave foran seg her, og det bør dreie seg om tidlig tet og slutt. Var god når den vant på en bra tid fra tet tredje sist, og gikk også helt OK sist selv det da kun ble en 5-plass. Går nok litt under 14 om forholdene skulle bli gode, og da snakker vi om en vinner. Skal stå først på ranken, og dette er en hest vi tror mye på i kveld.

V65-4 : 13 Glitrende Tider – Skummelt løp hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide har kun gjort to løp i år, den utvikler seg strålende, og gikk sterkt i kulissene etter en grov galopp sist. Går nok på 30-tallet, og er på foto om den bare kommer seg rundt uten tull. Står dessuten i et perfekt spor på tillegget, og dette er en hest som må med på absolutt alt av seriøse bonger.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Drivjerven – Var pigg innvendig sist, og gikk OK etter sene luker. Møtte da tøff motstand, og på klokken stod det faktisk 22,1 s 300m. Var litt skjev tilslutt, og det trakk noe ned. Har en veldig riktig oppgave foran seg i kveld, og normalt skal dette dreie seg om en stor sjanse. Motivert favoritt.

V65-6 : 2 ST. Raphael Decoy – Gikk helt OK nest sist, mens det meste ble feil sist. Vi føler at denne ligger litt i skorpen, og et spesielt bedre løp enn hva den har foran seg her kan den nok ikke få igjen. Har rett og slett drømmebetingelser foran seg, og på sitt beste duger den i omgivelser som dette. Trives på denne tiden av året, og er en spennende SKRELL å plukke med på bongen.