Bankerfritt og svært spennende fra Bjerke

Vi tror på Hamre-show i V65-5 - Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Vi tror på Hamre-show i V65-5 - Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har et utrolig spennende V65-spill i vente fra landets hovedbane denne onsdagen. Vi spiller bankerfritt, og byr på en rekke godbiter i jakten på tusenlappene

Fra Forus tirsdag så ble det stortsett favorittpreget. Med unntak av Fjellrypa så radet nemlig favorittene opp. På SAMLEBONGSYSTEMET som ble satt opp på Eksperten så ble det litt over 13 500 tilbake. Der var nemlig Fjellrypa med da det løpet ble dekket opp der.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå nærmer det seg for alvor ukens store høydepunkt. Fra Biri arrangeres det nemlig helt fantastiske løp fra fredag-søndag, og her er det bare å glede seg. På fredag så kjøres Biri Allround, og i V65-spillet er det jackpot med hele 406.371 ekstra i potten. Om lørdagen så er det NM for varmblods, og i V75-spillet så ligger det 32 millioner i potten. Om søndagen så kjøres Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Så helgen er virkelig spekket med mye snadder både på det sportslige planet, og det spillemessige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Menyen fra Bjerke denne onsdagen har tatt litt ekstra tid, for her var det litt av hvert å gripe tak i. Vi fant ingen banker som vi kunne gå all in på, og løsningen ble at vi låste V65-5 på kun to hester. I løpene ellers vrimler det av potensielle godbiter, og etter gårsdagens bunnutbetaling så håper vi på en betydelig høyere utbetaling nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V65: kl.19.00

V5: kl.20.06

DD: kl.20.28

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Vår meny til Bjerke denne onsdagen:

V65-1 : 4 Phillip Rex – Har ikke gjort spesielt mye feil etter at den kom tilbake etter skade tredje sist. Har radet opp i en meget bra stil, og den har sett veldig fin ut. Er trent i dyp sand i Søgne på Øystein Tjomsland sitt fantastiske treningsanlegg så krefter skal det være nok av til å takle denne distansen. Selv om Vidar er en utrolig DYKTIG kusk så føler vi oss ikke like sikker med han opp som Øystein da Øystein kjenner denne krabaten betydelig bedre. Uansett så har «rex’en» en FIN mulighet. Av motbud så er 12 Eikmann selvskreven, og også 10 Spang Molvin som er ny-behandlet før dette løpet må passes. Sistnevnte er bedre enn grunnlaget som den har på konto, og den har stor fordel av distansen.

Vår rangering : A : 4 B : 12-10 C : 3-1-2-5-8-11-6-9-7-14-13-15

V65-2 : 5 Space Star – Er under en flott utvikling, og den er spillbar her. Nest sist så gjør den en bunnsolid sisterunde, men satt jo håpløst langt bak underveis. Nå sist så avslutter den radig når den får sjansen i fra tredje innvendig på oppløpet, og på vår klokke så står det 12,7 s 500m med krefter igjen. Er nok klart bedre enn det grunnlaget den har på konto, og mot en ikke akkurat veldig tøff klasse så gir vi den sjansen. Ellers føler vi mest for streken her, og en hest som 6 Windy Ammik har ikke gjort mye feil så langt. Nå sist så vant den veldig lett, mens den gikk unna i 15 fart tilslutt nest sist. Er kjapp ut, og kan lede lenge om formen er på plass etter pause. 3 Zing har slitt litt med aksjonen, men den har uansett gjort OK løp. På onsdag står den spennende til på strek, den er kraftig kuskeplusset, og den trenger ikke å være ueffen.

Vår rangering : A : 5-6 B : 3-2-1-4 C : 10-12-11-9-8 D : 7

V65-3 : 8 Solberg Rasken – Kom ut etter pause sist, og den ble kun kjørt snilt med. Kvikstad fant fjerde innvendig til sin springer, men mot siste sving så gikk han på via sporene, og via femtesporet mot oppløpet så avsluttet den som en vind ute i banen. På vår klokke stod det 22,5, og da «fløy» den over mål. Hvilket herlig inntrykk! Er slik vi føler best med rygg, og finner bare Kvikstad seg et OK par her, ja, da kan den blåse alt tilslutt. SPILLES! 4 Pingo ØK leverte en bunnsolid sisterunde nå sist, og det er en hest i full form som dukker opp på Bjerke. Er denne onsdagen 20m billigere ute kontra Sprett Odin i fra løpet sist, og det er verdt å merke seg. Er litt variabel ut bak bilen, men løser den som på Biri 13.04, ja, da er den med i tet-kampen. Er selvskreven på bongen.

Vår rangering : A : 8-4 B : 9-2 C : 3-6-5-1 D : 7

V65-4 : 7 Cutting Edge – Denne MÅ passes på onsdag om den fortsetter der som den slapp sist. Ser da helt RÅ ut i feltet etter galopp, og den viser faktisk 09,3 s 500m i kulissene med full spenst over mål. Den virket som totalt forvandlet fra sine to første løp i Kolnes regi. Er kjapp i fra start, og fra andre omvendt så burde den få en flott start. Kan skrelle med dyktige Morten Pedersen i vognen. 9 Photo Va Bene – Har levert bunnsolide løp på slutten, men den har likevel ikke vist det samme maks nivået som den hadde i fjor. Blir blytungt betrodd, og den kan selvfølgelig vinne mot en ganske så overkommelig gjeng. Marius Høitomt er dessuten en kusk som vi bare blir mer og mer imponert av, så hesten er som vanlig i de beste hender.

Vår rangering : A : 7-9 B 2-4 C : 5-11-8-1-10-6-3

V65-5 : 7 NY Love Game – Nå tror vi bestemt at det er duket for denne kapasitet-hesten. Tredje sist så fungerer den ikke som aller best, men den gjør likevel et meget sterkt løp. Feiler da i fra seg en mulig andreplass på oppløpet, og tidsmessig så hadde den landet på 14,2/2040ma. Nest sist så fungerer den betydelig bedre, og den fullfører fantastisk fint via en rask sisterunde. På klokken vår står det 13,4 s 1000m uten at den var tom på det. Nå sist på Sørlandet så ble den noe forstyrret på startsiden, og den tålte den ikke. Feilet, og den tapte mye. Viser 11,3/1000m bak feltet, og den gjør et svett løp i kulissene. Er slik vi ser det feltes beste hest, og i fra et perfekt spor så burde den komme seg fint avgårde. Senker alt, og innfrir som vårt delikatesse bud.

Vår rangering : A : 7 B : 1 C : 5-2-8-6-12-9-3-11-4

V65-6 : 11 Osceola – Blekkan har varslet at han skal kjøre foran med Deweydefeatstruman, og da blir det garantert HARD fart på dette løpet. Da trenger det ikke å bli feil å komme bakfra med sparte krefter, og nettopp det vil Osceola gjøre. Bombet inn til seier sist, og den var bra. Har kapasitet til å nå en bit, og man skal ikke glemme at den for eksempel sjette sist gjør et SUPER LØP bak kanonen Ready Eddie. Møter ikke en slik her. Osceola er i våre øyne helaktuell, og den må bare prøves. 4 Novel Broline – Gjør et OK løp sist, men virket noe dau for dagen. GV mente at tette starter var grunnen. Nå kommer det uansett en ny «tett start», og vi er faktisk litt usikker på det som blir favoritten her. Spesielt med tanke på at den trolig må gå utvendig leder påny.

Vår rangering : A : 11-4-5 B : 2-10-9 C : 1-12-3 D : 6-8-7