Bankerfritt på Klosterskogen

Vi fant ingen helt sikre vinnere, og velger å spille uten banker i kveldens V5B på Klosterskogen.

Her finner du Nettavisens tips til V5B.

Det er flere klare favoritter på Klosterskogen i kveld, men bortsett fra at Flåli Lomen er en klink vinner i V5A, fant vi ingen helt sikre vinnere. Dermed spiller vi uten banker i B-veddemålet.

Jakter stolpe
Nicole in One står med fire strake seire, og jakter stolpe i programmet. Den formtoppede vallaken er en grei favoritt, men fra spor åtte kan det bli sjanseartet, og vi velger å gardere.
I V5-2 er det urutinerte hester i lavt grunnlag på farten. Allikevel tror vi det skal holde med fire hester på bongen.
Dæmro Gutten er den naturlige favoritten i den tredje avdelingen. Etter en strykning er det bare seks hester til start. I tillegg til favoritten streker vi for ytterligere to hester.

Spennende DD-løp
Zevs blir klar favoritt i DD-1, og feilfritt skal han helt klart regnes med vinnersjanse. Spang Best-sønnen er imidlertid ikke helt stø på beina, og dermed garderer vi.
DD-2 er et åpent løp, hvor mange kommer til å gardere bredt. Vi streker da også for seks hester på alle V5-forslagene, men har mest tro på Memory Effe, som vi spiller ut fra i Dagens Dobbel. Amerikanerimporten vant direkte etter pause sist, og bør være ytterligere forbedret med det løpet i kroppen.

Her finner du Nettavisens DD-tips.

En oppsummering av V5 og DD-løpene kan du se på NRK2 klokken 23.05.