Bankerfritt på Momarken

Vi finner ingen sikre vinnere på Momarken i kveld, og velger å spille uten banker. Les tipsene og spill her.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Det blir flere klare favoritter i kveldens V5 på Momarken, men vi er ikke sikre på om noen av disse innfrir, og velger dermed å spille uten banker.
Bambie Queen tok en overbevisende seier på Jarlsberg sist. En slik innsats gjør henne til en berettiget favoritt her, men hun kan bli overflydd fra start, og dermed kan det bli posisjonsproblemer.
Amor Even blir tungt betrodd i V5-4. Han har en riktig oppgave på papiret, og må selvsagt regnes med vinnersjanse. Vi tar dog med Håkon Jo, og "låser" løpet på to hester.

5 * 5
Vi streker for fem hester både i V5-1 og V5-3. Flere av forgrunnsfigurene i disse to løpene er ikke travsikre, og dermed synes vi det er greit å gardere.

Hjemmeseier i V5-finalen ?
Victory Håleryd blir favoritt i V5-finalen. Den toppstammede 5-åringen vant fire løp i fjor, men innfridde allikevel ikke helt forventningene. Nå har han fått tre løp i kroppen etter pause, og formen virker stigende. Uten galopp sitter Per Oleg Midtfjeld muligens bak en vinner, men vi velger å gardere.

Spilleforslag
Dersom et par av kveldens tunge favoritter skulle svikte, kan det fort være gode penger å hente til de som klarer fem rette. Vi har satt opp tre ferdigutfylte bonger.
En oppsummering av V5-løpene kan du se på NRK2 klokken 23.05.