Bankerløst i Drammen

Det er ingen klare vinnere å finne i kveld og Nettavisen tror på fine utbetalinger. Les våre tips og kjøp spill her.

Klikk her for tips og vurderinger til V5 på Drammen

Etter helgens stortrav i hovedstaden er det tilbake til hverdagen i kveld. Drammensbanen har dog snekret sammen en fin V5-meny med bl.a. tre løp over velvoksne 2.500 meter.

Teigen-duoen Heger`n og Gudbrand blir mye betrodd i den første avdelingen og vi tror seieren fort står mellom disse to. Vi tar dog også med en fireåring som står fint til på strek.

I den andre avdelingen tror vi teten avgjør mye. Klarer amatøren Bjørn Steinseth å komme til tet tror vi Brown Mustang S.S. har en veldig fin sjanse. Vi vil imidlertid advare for en meget kapabel motstander som ikke blir pålangtnær så mye spilt.

Den tredje avdelingen er vidåpen og vi tyr til heldekk på alle våre forslag. Her er det mange hester som får svært få kryss uten at de nødvendigvis er så mye dårligere enn favorittene.

I fjerde avdeling vil igjen teten bli avgjørende og vi tror derfor mest på innersporets Låhne Friggen som foreløpig kun blir markert på hver femte innleverte bong.

I V5-finalen kommer Hugo D`Estino ut etter lang pause for Lars Anvar Kolle. Fireåringen var blant de beste i årgangen i fjor, men trenger fort en gjennomkjøring før formen er på plass. Det kommer viktigere oppgaver for denne senere i sesongen og vi velger å ikke krysse favoritten på de to minste forslagene. På den lille Drammensovalen et teten veldig kjærkommen og vi tror igjen mest på de to vi tror kjemper om føringen.

Våre tipsforslag finnes i tre prisklasser; 96, 288 og et stort til 1.152 kroner. De kan kjøpes ved å klikke på kjøpsboksen oppe til høyre.