*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankersjokk viser veien mot storutbetaling

Det er en yngre utgave av Moe Kringsjå på bildet. På søndag bankes den i jakten på de helt store kronene. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi skyter med skarpt i fra Jarlsberg denne søndagen, og knaller til med et bankersjokk som etter vår smak blir for lite spilt. Storcash pågang!?

29.05.14 16:43

To STORGEVINSTER har det blitt denne uken, og tusenlappene har drysset over flere av dem som har tatt rygg på våre andelslag på Eksperten. Fra Forus tirsdag så kunne fire andelshavere dele 163 845 kroner i V65-spillet. Mer om det kan du lese her Fra Øvrevoll to dager senere så knallet Birger Christensen, og Morten Olsen til med en enda større gevinst. Fire kunne dele hele 212 374 kroner mellom seg. Les mer her om storgevinstene

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Solvalla denne søndagen går det årlige Elitloppet av stabelen, og våre tips, og analyserfinner du her : Fra Jarlsberg som det skal dreie seg om her venter et utrolig spennende V65-spill. Etter at talentet Undone er blitt strøket så var det ikke enkelt å finne noen banker, og vi går altså får en smellfrekk variant som vil overraske mange. I menyen ellers så vrimler det av godbiter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Jarlsberg :

V65 : kl. 18.30

V4 : kl. 19.30

DD : kl. 19.50

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Sjekk ut følgende objekter :

V65.1 : 8 Standup And Fight – Har virkelig levert varene etter at den fikk Hop i vognen, og også nå sist etter pause så likte vi den svært godt. Blir i det nevnte løpet passivt kjørt, men den avslutter strålende mellom hester på oppløpet. På vår klokke står det 11,8 s 500m, og da var det godt med krefter igjen. Trenger selvfølgelig litt flyt i fra dette sporet, men får den først det, ja, da duger den mot en helt riktig type motstand. Prøves som en frekkis i et løp hvor vi bestemt mener at Invictus blir for hardt betrodd.

V65.2 : 7 Frøyu Trym – Et småskummelt løp som krever garderinger. Ideen vår føler vi enda ligger litt i skorpen, og den er verdt oppmerksomhet her. Den avslutter veldig bra tredje sist, og da har vi 27,5 s 500m på klokken. Nest sist så fullfører den OK, men kanskje uten å være helt på topp. Nå sist så fikk den løpet spolert av en hest som stoppet tilslutt. Har trukket et perfekt spor i første omvendt i volten, er kjapp i vei, og distansen er intet minus. Kan fort sitte der nå. OBS!

V65.3 : 9 Lost Genius – Etter at supertalentet Undone er blitt strøket så åpner dette 3-årsløpet seg veldig opp. Draget vårt er under en veldig fin utvikling, og spesielt nå sist på Biri så gjorde den et helt strålende løp. Viser 15,5/1900m i kulissene, og den reparer en grov galopp på en fantastisk sterk måte. Er moden for en solid rekordforbedring, og den må med på alt av seriøse bonger denne søndagen.

8 More Knight – Er også en hest som er under en veldig fin utvikling. Ble sittende bom fast nå sist, og den så bra ut for dagen med krefter igjen. Legg også merke til tiden som den noterte seg for. Her er det billigere imot, og den er med og gjør opp med litt flyt på veien.

V65.4 : 5 Cyrap – Hadde trent som en vinner før løpet nest sist, men da skuffet den med å trekke seg fra tet. Nå sist så virket den dog mye forbedret, og da ble den sittende bom fast med alle kreftene i behold. Skal denne søndagen ut på hestens aller beste distanse, og den har i det hele tatt et dønn riktig løp foran seg. Når vi også vet at det trolig blir svært rask bane så skal det ikke bli enkelt å hente tillegg her. Cyrap på vei mot form må bare prøves som en mulig godbit. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V65.5 : 9 Osceola – Folkehesten Klosterskogen har virkelig Tom Erik Solberg, og hans Team fått sving på nå. Tredje sist så gjør den en bunnsolid sisterunde bak meget gode Lionel. På vår klokke står det 12,6 s 1000m på Osceola. Nest sist så er den klin overlegen i billige omgivelser, men måten som den vinner på imponerer veldig. Nå sist så gjør den en knallbra sisterunde bak kanonen Ready Eddie. Da blir den også noe hindret på siste bortre, men viser faktisk 13,3 s 1000m. Blir det bare litt tempo på forestillingen denne søndagen så skal Osceola bli tung å stå imot tilslutt. Vi tror hardt!

V65.6 : 5 Moe Kringsjå – Dette skal være et kanonspill i avslutningen. Blir etter vår smak aldeles for lite spilt, men dette dreier seg fakta om en solid mulighet. Kom ut for Killingmo nest sist, og den avgjorde den dagen lett i fra dødens. Slår altså Vikan Balder som har vært brenngod etter dette nederlaget. Nå sist på en oppjaget sprint så ble det feil innledningsvis, og den havnet i køen. Viser 25,5 s 1000m i kulissene, og den har full spenst over mål.

Så spør nok en del : Takler den distansen? JA, svarer vi. De to siste seiersløpene i Norge før løpet nest sist (20.03.2013 + 26.11.2012) var over Stayerdistanse. På søndag så blir den kuskeplusset av HC, og her håper/tror vi at det bærer til tet. Fra den posisjonen så kommer den til å bli svært vrien å ha med å gjøre. Flott mulighet, og dagens beste spill. I en omgang som «skriker» etter sikre holdepunkt så går vi for en frekk variant, og vi må bare ha solid tro på dette frekke objektet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag