Bankerspill med hjertet i halsen

Foto: hesteguiden.com

I en svært spennende lunsj-V5 på Jarlsberg tirsdag, ber vi til de høyere makter og bankerspiller alt annet enn stabile H.G. Jerv og Åsbjørn Tengsareid.

Vi har en flott tirsdag foran oss på hestefronten og hele fire baner å spille til. Det hele starter med V4 fra Børje Anderssns hjemmebane Bergsåker, før Jarlsberg overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden er det Kala travbane som byr på V65 her hjemme, mens Eskilstuna er arrangør av V64 fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er en mildt sagt uggen lunsj-V5 som venter på Jarlsberg tirsdag og det kan ligger store penger i luften. Både i V5-1 og V5-4 ser det vidåpent ut på forhånd og i V5-1 helgarderer vi på samtlige V5-forslag. Det skulle vi gjerne gjort også i V5-4, men der måtte vi stoppe på åtte hester på det største forslaget.

Dønn overlegen kapasitetsmessig
Til slutt valgte vi å bankerspille 7 H.G. Jerv i V5-2, vel vitende om at det er et bankerspill for de med godt hjerte. Galoppfaren er stor på denne krabaten, men kapasitetsmessig er han dønn overlegen i dette løpet. 5 Vestpol Dronninga viser fortsatt ikke tegn til form, og utover denne er det laber kvalitet på resten av konkurrentene. H.G. Jerv kommer tilbake i løp etter halvannen måneds pause og rapporteres å trene fint. Vi spiller banker i V5-2.

Fire hester i siste
Til tross for at V5-5/DD-2 et utskrevet for hester med maks 300 startpoeng holder løpet bra sportslig klasse. 11 Cutting Edge viste endelig litt av det han kan sist, men kunne ikke svare en brenngode Photo Va Bene mot mål. Fra et bedre startspor, hadde vi nok bankerspilt hesten, men bakspor er alltid sjanseartet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Således betaler vi da også for 1 Glenn Palema (endelig vunnet sportrekningen), 3 Real Cosmic (varslet form sist) og 6 Warrawee Lizzy (hadde blitt toer i V75 sist). Det innebærer at vi dropper mye spilte 4 Fux Pride på våre V5-forslag. Full vei og tvilsom form mot bra motstand er ikke plussfaktorer for Midtfjeld-hesten.