*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerspill på direkten i kveldens V64 i Kalmar

Åby05032020_Peter Untersteiner varmer Pere Ubu_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Peter Untersteiner er kusk og trener bak vår V64-banker i Kalmar i kveld. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kveldens største V64-favoritt i Kalmar heter Vinci I.M. i V64-1. Vi tror Peter Untersteiner innfrir med storfavoritten.

23.10.20 12:22

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi har en herlig travhelg foran oss. Lørdag er det Norsk Trav Oaks og Gulljackpot i V75 på Momarken og søndag er det internasjonal V75 på Solvalla. Neste søndag er det også internasjonal V65 med jackpot på Jarlsberg med hele 533 117 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj på Axevalla. Fredag kveld byr Biri på en herlig V65-omgang, mens Kalmar er vertskap for den svenske V64-omgangen i kveld.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrer oss om fredagens V64-lunsj i Kalmar. Her er det spillestopp kl 19.30. Rolf Lerum er på en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Snoken går rett på bankeren allerede i V64-1.

Untersteiners storfavoritt innfrir
Det handler om 6 Vinci I.M. og Peter Untersteiner. Hesten blir storfavoritt i kveldens V64-omgang og har en meget passende oppgave foran seg. Normalt sitter hesten tidlig i tet og derfra er samtlige seire tatt. Peter Untersteiner misser sjelden med slike "straffespark" og 6 Vinci I.M. blir vår V64-banker i Kalmar i kveld.

Frekk DD-banker
I V64-6/DD-2 er 6 Devs Daffodil og Conrad Lugauer markert på over 50 prosent ca kl 12.30 fredag. Nestfavoritten 2 Taiga Woodland er kun markert på 16 prosent. Normalt vil dette jevne seg litt ut nærmere spillestopp. Uansett er 2 Taiga Woodland vårt klare bud i dette løpet. Christian Fiore sitter normalt tidlig i tet med sin formsterke hest. 2 Taiga Woodland prøves om en frekk DD-banker i Kalmar i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.