Befester sin stilling i jackpotomgang

Foto: hesteguiden.com

Horgen Tore garderes ikke, mens en formtoppet Torpa Glad får fornyet tillit i en omgang hvor vi spiller om 2 millioner ekstra.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

50.000 kroner venter vinneren av 4-årsstjernen i finalen, og slik 7 Horgen Tore så ut i den siste starten er det ikke mulig å gardere gullklumpen til Jan R. Mjølnerød. 4-åringen danset rundt den trange ovalen i Skien til seier på råflotte 27.2 full vei med voltestart på enkleste vis, og en lav 25-tid med autostart er trolig innen rekkevidde på en hyperrask Bjerkebane i kveld. Det er ikke dagens konkurrenter i nærheten av å kunne matche, og vi snakker her om dagens sikreste vinner.

Nettavisen har spilt inne drøye 44.000 kroner på sine foreslåtte spill siden fredag!

Revansje i kveld
Ja, vi banket 6 Torpa Glad i den siste starten, men den formtoppede Spikeld-sønnen kunne ikke riktig gå i nærkamp med vinneren 12 Ildfaksen ved den anledningen, men i kveld tror vi 6-åringen setter favoritten til veggs i V65-3. Veien til tet tro vi blir billig all den tid de innefor ikke er av de kjappeste fra start, og da tror vi i så fall at Johnsen-traveren blir veldig vanskelig å slå. Kusk Ove B. Reime kjenner hesten veldig godt fra den tiden han jobbet hos Åsbjørn Tengsareid, og på to oppsitt har han ikke tapt løp med vår andre banker for dagen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

En formtoppet Torpa Glad stiller til start med solide vinnersjanser i V65-3.
En formtoppet Torpa Glad stiller til start med solide vinnersjanser i V65-3.

Greie utganger, men ikke noe mer
I innledningen blir 11 Lundås Emelie relativt klar favoritt, og på sitt beste legger Rigel Jo-datteren dette feltet på rygg. Innsatsen til sølv bak Frøyu Sara i den nest siste starten var dog ikke av beste merke, og i den siste starten syntes vi hun var direkte dårlig. Åslund-traveren står desutten litt kinkig til i sitt innerspor på 40 meter tillegg, og på en kjapp sommerbane kan det fort bli vel langt frem til de der fremme.

Vi tyr således til garderinger på samtlige spilleforslag i et løp som etter vårt skjønn teller mange vinnerkandidater, og fra strek står 5 Høyby Rutta veldig interessant til. 8-årshoppa har vist kanonform i monte, og vi ser ingen grunn til at ikke Amundsen-traveren skal kunne prestere godt også foran sulky.

En fin debut til seier leverte 8 Zypani Rich for Trond Anderssen i lunsjen sist på fine 15.4 over en sprint (dog hyperrask bane den dagen), men det er litt andre forutsetninger i V65-2 i kveld. Enjoy Lavec-sønnen kommer ut på voltestart nå, og når favoritten står med tre disk i raden vil vi gjerne se at 4-åringen ter seg i noen flere løp før vi setter hele budsjettet på ham. Der er desutten klart skjerpet motstand ved denne anledningen, og fra Danmark kommer svært dyktige Gordon Dahl opp med 7 Basnæs Ficino.

5-åringen rapporteres å inneha skyhøy kapasitet, og da skal Calvin Capar-sønnen krysses tidlig sammen med 13 Blue Question i et løp det fort kan smelle i. Sistnevnte er trolig kraftig forbedret med løp i kroppen, og det er snakk om løpesnor for hestene fra 20 meter tillegg.

Et heftig sprintløp venter oss i den fjerde avdelingen, og når løpet går med voltestart er det litt vanskelig å vurdere hvordan de forskjellige hestene kommer seg av gårde (de går jo stort sett auto i denne klassen her). Dersom 11 Mantra kommer seg noenlunde av gårde fra sitt ”springspor” i andre rekke tror vi 6-åringen blir vond å stå i mot til slutt, og etter den siste innsatsen å dømme skal den kapable American Winner-sønnen være på vei mot full form (vant sprettlett på flotte 14.3 full vei).

Uforandret fin form holder 5 King Boszorg, og Holm-traveren er snakk om en tidlig gardering sammen med duoen 6 Mathias Mølgård (hyperkapabel danske) og 9 Jampacked (spennende med ny kusk Tom E. Solberg).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Mantra er formbomben i V65-4.
Mantra er formbomben i V65-4.

Svært høy klasse på V65-5
Ja, en rekke svært gode hester i grunnlaget setter hverandre i stevne i den femte avdelingen, og vinnerkandidatene er mange. I kraft av sporet setter vi en formtoppet 1 Buddy først, og selv om Alv Richcrop-sønnen normalt ikke er av de kjappeste fra start, ja så blir han det med champion Eirik Høitomt i sulkyen. 5-åringen var en imponerende vinner på solide 14.3 på Sørlandet sist, og når vi så toeren i det løpet, Boreas sprinte 13.4 med voltestart på søndag sier det litt om hvor sterk den prestasjonen til Turnbull-traveren var.

Det er litt opp til eksamen for 2 Beat The Wiz mot klart skjerpet motstand, men 4-åringen har vist såpass solide takter at han ikke skal avskrives fra et perfekt spor for hans del. Tilbake etter lang pause kommer kjempen 7 Global Karanar, og med relativt gode treningsrapporter i ryggen er seiersmaskinen til Nils K. Jansen aktuell direkte.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Spillene sitter igjen!
Ja, den siste uken (fant formen sent, men opphentingen i april kom godt) har vært veldig bra for vår del, og totalt innspillt siden fredag er 44.000 kroner! Senest i i går på Forus hvor vi serverte en herlig vinner i form av Golden Felix kunne de som spilte våre V5-forslag på hhv 110 og 440 kroner hente ut småpene 1500 kroner hver seg i lukene!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 216, 600 og 1758 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook