Bergen byr på en drøm

Foto: Hesteguiden.com

Den drømmen handler ikke om Sportsklubben Brann, men om hesten Deep Sea Dream.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter et nytt Frode Hamre-show på Bjerke onsdag, er det full fyr på travfronten torsdag. Det hele starter med V4 fra Ørebro, før Bjerke overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Bergen travpark med 458.168 kroner ekstra i sekserpotten, mens Gävle byr på en spillemessig strålende V64-omgang fra Sverige.

Kommende helg er det Forus travbane som er vertskap for V75-spillet her hjemme og ettersom det ikke ble utbetaling for verken seks eller fem rette, fikk Jokerpotten solid påfyll. En eventuell alenevinner kan ta med seg over 25 millioner kroner dersom vedkommende er alene om sju rette lørdag. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i diverse priskategorier. Alle tilgjengelige andelslag til lørdagens V75 finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens V75-andelslag på Eksperten

Bergen travpark byr altså på jackpot og 458.168 kroner ekstra i sekserpotten torsdag, etter den meget favorittpregede omgangen på Momarken tirsdag. Også på Bergen travpark ser det oversiktlig ut på forhånd i dag og undertegnede har derfor lagt ut andelslag på Eksperten der jeg både spiller kun etter seks rette og spiller vanlig V65. Her på Nettavisen velger jeg å spille kun etter seks rette, ikke minst fordi alle jackpotkronene kun ligger i sekserpotten. Ved kun å spille etter seks rette, fraskriver vi oss samtidig muligheten til å få fem rette, men dersom man da får seks rette får man dobbelt opp.

Når jeg da velger å gå kun etter seks rette, betyr det et jeg spiller flere bankere og hovedbankeren var jeg aldri i tvil om. Av tekniske årsaker må vi lage tre spillbokser for V6-kupongene i kveld og vi gjør oppmerksom på at selv om det står V65 på boksene, så spiller vi altså V6 i kveld.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyene i spillboksene under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Best i det meste
Fem år gamle 8 Deep Sea Dream (V65-2) ha levert to kruttsterke seiersløp nå og Nordhordlandshesten som alltid har vist så fine evner, har utviklet seg enda et hakk nå i høst. Nest sist som var et monteløp, gjorde hesten nærmest narr av storfavoritten Delphis Jag og det så ut som rytter Caroline L Morken, minst hadde et gir igjen. Sist torsdag sendte en våken Rolf Tvedt hesten fram i dødens 1200 igjen (da var det travløp) på storfavoritten Seaman. En ursterk Deep Sea Dream koblet enkelt grepet og bekreftet atter storform. I kveld er det atter monte, det er atter Caroline L Morken som rir og motstanden skremmer aldeles ikke. Deep Sea Dream er kveldens sikreste vinner i Bergen og bankerspilles på alle forslag.

 NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Må nok være syk for å tape
I V65-1 kommer 3 Adamo Kievitshof til å bli kveldens største V65-favoritt til tross for at hesten forsvant i dundrende galopp som minst like stor favoritt på Bergen travpark 3. otkober. Det var med bilstart, i kveld står hesten på strekdistansen og med kun tre hester fra strek, er ikke galopprisikoen særlig stor. Hesten har vært behandlet siden starten i Bergen 3. oktober, og motstanderne er ikke kjent for å gjøre grovjobben selv underveis. Her lukter det tidlig tet, det lukter lusetempo underveis og en rask sisterunde. Adamo Kievitshof må under slike forutsetninger være syk for å tape, og det betyr at vi innleder med to bankere på Bergen travpark i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Må få noen kroner
Det er ikke lett å forstå at 3 Starelv Odin nesten ikke er rørt i spillet i V65-6. Sist i Drammen møtte hesten en kanongod Stensvik Iver, men Starelv Odin holdt farten fint til tredje. Favorittduoen 1 B.B. Odin (burde vunnet sist) og 2 Miras Frigg står riktignok alene på strek, men ingen av dem har imponert veldig på slutten og når Starelv Odin som normalt er kjapp i vei, er så lite spilt skal vi ha med hesten på alle våre spilleforslag i kveld.