Bergen byr på godbiter

Jegerinnen (her med Åsbjørn Tengsareid) starter i V5-4B.
Jegerinnen (her med Åsbjørn Tengsareid) starter i V5-4B. Foto: hesteguiden.com

Bergen travpark byr på dobbel V5 torsdag kveld og Rolf Lerum har en rekke pangobjekter på sin blokk.

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll:Ny storutbetaling på gang?
Lunsj-V5 Bjerke:Lerum byr på nye sjokkobjekter
VM-tips 1:Müller og Dempsey scorer?
VM-tips 2:Ghana testes til strålende odds
VM-tips 3:Hvem hadde tro på Algerie?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En strålende torsdag står foran oss og den innledes med V4 fra sommerbanen Lindesberg. Deretter overtar Bjerke og Rolf Lerum med lunsjtrav, før en svært formsterk Rolf Lerum byr på dobbel V5 fra Bergen travpark. Og sist, men ikke minst skal det bli V65 fra Øvrevoll galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


De siste dagene har det igjen vært meget lønnsomt å følge Rolfs tips. Under V5-løpene på Sørlandet søndag 22. juni, suste to av hans andelslag på Eksperten ( fem andeler a kr 200) inn med fem rette og solide 67 380 kroner i V5-utbetaling.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdag kveld ( 23.juni) var han på farten igjen under V65-løpene på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger fra Rolf Lerum

V5-1A
4 Diamond Va Bene - Normalt sett så vinner Toiched By Lindy dette, men vi blir ikke veldig overrasket om SOW kan overraske fra rygg leder med draget vårt. Var variabel i fjor, men den var mektig god da den vant på en 13 tid på Forus 26.03.2013. Kommer nå ut i ny regi, og den kan fort være forbedret. Ove, en travlegende, men ikke like taktisk klok lengre, og ja, vi blir ikke direkte overrasket om han kjører som sist. Da kan fakta dette bli veldig riktig for sønn SOW med Diamond Va Bene.

V5-2A
10 Fenrik Arvells - Hadde problemer med magen sist, og det løpet kan man bare se bort i fra. Var bra nest sist, og leverte også en veldig fin innsats tredje sist. Har trent utrolig bra lenge, og det er bare et tidsspørsmål før det løsner i banen. I et veldig jevnt løp så har ideen vår stoff nok i seg til å overraske. OBS.

V5-3A
4 Sordo - Var ute på en upassende bane sist, men den avgjorde likevel mer enn sikkert. Nest sist så er den helt rå, og da legger den inn 21,9 s 500m med krefter igjen. Har utrolig mye å gå på i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og den taper ikke dette løpet feilfritt.

V5-4A/V5-1B
2 Rimini Lavec - Er en hoppe med fin fart i kroppen sin. Gjorde et helt OK løp første gang ut i ny regi sist, og da viste den 14,7 s 500. På Åmål fjerde sist så er den positiv på den lille banen, og en 16 tid der er som en 15 tid på Bergen. Kan overraske med Ove på torsdag om den har litt marginer med seg.

V5-5A/V5-2B
10 Seier Kongen - Ble kjørt på sjanse sist, og det ble delvis feil. Fulgte dog en såpass god hest som Moe Svarten nedover oppløpet i kulissene når den fikk sjansen, og vi likte det som vi fikk se da. Blir garantert kjørt med større ambisjoner nå, og den gjør seg garantert ikke bort her om den er som sist. Prøves som et spennende sjokk!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V5-3B
10 Vertigo Håkon - Dette er et løfte, og den gikk 29,0 s 1500m sist. Har nok en 28 tid i kroppen, og med ungdommens mot så stopper ikke denne småfeige gjengen vår ide om det ikke skulle bli helt feil på veien. Normalt sett en FIN mulighet for talentet til Steine.

V5-4B
9 Jegerinnen - Var helt OK etter en lengre pause nest sist, men den trengte da en blåser i kroppen. Nå sist så ble den grovt sjenert til galopp i den siste svingen, og den hadde garantert vært seiersaktuell uten uhellet. Står i et perfekt smygspor her, og med feltets beste kusk opp så må den bare prøves.

V5-5B
3 Ve Blesa - Har nok ikke samme kapasitet som Lyngens Friskus, men den er langt mer stabil, og dessuten så står den ypperlig til her. Renner til tet, og leder dette rundt om? Det kan være så enkelt, spesielt om favoritten til SOW igjen skulle røre det til for seg.