Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268

Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det finnes en rekke klare tipsenere i kveldens V65-jackpotomgang, men det er usikkerhet rundt flere av disse, og vi er inne på at dette fakta kan gi ganske bra betalt. 6 My Story (V65-3) velger vi oss som kveldens beste banker, og den skal ha en stor sjanse å lede sitt løp rundt om. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Banker Go’s – Innledningsløpet er monte, og når det er en drøss montedebutanter med i feltet så blir det hele uoversiktlig. Favoritten føler vi er motivert, og er ikke noen av disse montedebutantene veldig gode, ja, da vinner trolig favoritten. Kommer med fin form, og var overlegen sist den gjestet Bergen i monte (4. juni). Vi tør dog ikke å gå ALL IN da plutselig en av disse debutantene leverer enormt bra i den nye stilarten.

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre systemer/bonger

V65-2 : 4 Nylund – Har en billig oppgave foran seg i kveld, og normalt dreier dette seg om tet og slutt. Sist var den ute i et forsøk til Derby, og der møtte den rett og slett for gode hester. Nå er det en helt annen motstand, den er kjapp fra start, og dette ser riktig ut på forhånd. Er en motivert favoritt. Minuset er at den kan være noe variabel, og det er heller ikke en hest som har det for vane å rade opp med seire. Blir derfor ingen banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 My Story – Ble plukket ned av tøffingen Father Boah nest sist, mens den var tapper fra dødens sist. Har kun gjort meget gode løp, og den har en stor sjanse å lede dette billige løpet rundt om. Er en soleklar tipsener. Det er to hester i mot om man garderer, og det er 5 Sacrifice som er bedre enn raden samt 7 Å.M. Aisi Disi som denne gang er billigere ute.

V65-4 : 6 Kleppe Varden – Blir ekstremt hardt betrodd i kveld, men vær OBS på at den har vært borte i over to mnd, og det er nok ikke helt uten grunn at den har hatt dette oppholdet. Vi vil gjerne se den levere på sitt beste igjen, og tør ikke å banke den direkte. 9 Komnes Troll – Har en veldig toppfart i kroppen sin, og fjerde sist gikk den altså 20,8/1100ma. Sist ble den sittende fast, og formen er bedre enn raden. Møter helt riktig motstand i kveld, den får opp knallgode Bjørn Steine, og fra et nydelig smygspor er vi på vakt. SKRELLER?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Kvaals Tinn – Gikk et strålende løp fra dødens sist, men ble da spurtet ned helt oppunder mål. Utvikler seg meget fint, og den kan senke rekorden sin ytterligere i kveld. Settes knepent først i et ellers spennende oppgjør.

V65-6 : 9 Magnums Odessa – Finalen er småskummel, og vi plukker med oss seks hester. Ideen leverte et fint løp til andre sist, og holder sin flotte form. Har meget bra fart i kroppen sin, den står i en perfekt rygg, og vil normalt komme bra gjennom på startsiden. Fikser fine jackpotkroner?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.