Gå til sidens hovedinnhold

Bergenser i Sarpsborg

Unge lovende Herman Tvedt har en flott hest i Crystal Occagnes og i kveld reiser de til Kala og Sarpsborg for å vinne.

Juli går mot slutten og tirsdag er det bare å glede seg for alle oss trav- og spillinteresserte. Det hele innledes med en spillemessig strålende V4-omgang fra Skellefteå, før Bjerke overtar med en sjelden fin lunsjomgang. Tirsdag kveld er det fest i Sarpsborg når Kala travpark byr på V65, mens dagens suverene sportslige godbit finner sted i Malmø der Jägersro avvikler sin tradisjonsrike Åberg-kveld. Frode Hamre sender avgårde sju av sine stallhester bort dit, der det står sportslige høydepunkter i kø. Sportspill har tips til alle dagens travkjøringer og på Eksperten finnes andelslag i alle priskategorier. De finner du ved å klikke på lenken under.

PS. V75-tipsene til kveldens fantastiske V75-omgang fra Jägersro blir publisert ca kl 15 og det er vår svenske travekspert Roger Sundvisson som utarbeider disse. Roger er for øvrig allerede på plass på Jägersro.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Kala
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det har ikke lett å være hestespiller her hjemme de siste dagene. Lørdag ble det knallfine 190 000 i utbetaling i V75-spillet på Forus (der Nettavisen traff med sju rette på to andelslag og totalt spilte inn over 650 000 kroner). Søndag ble det en uløselig V65 på Biri, og vanskelighetene fortsatte mandag med 190 000 kroner for seks rette på Klosterskogen og drøye 40 000 i V5-utbetaling på Leangen under lunsjtravet der. Kveldens V65-omgang fra Kala er heller ikke lettløst, men vi tror den beste bankeren finnes i V65-2.

Annonse: Øivind Grøstad mener spillerne er på ville veier i V65-3 på Kala i kveld og byr på en aldeles lekkerbisken

Overlegen på kapasitet
10 Crystal Occagnes er navnet på hesten som trenes av Herman Tvedt, på far Rolf og sønn Herman Tvedts stallfilial på Østlandet. Fireåringen gjorde et flott løp til fjerde i norgesdebuten på på Bjerke for en drøy måned siden, etter terrengtap på startsiden og fulgte opp med en vanntett seier i Drammen for tre uker siden. Motstanden i kveld er ikke spesielt tøff, og selv fra bakspor synes vi hesten skal ha en flott vinnersjanse. Herman Tvedt er blant de bedre kuskene i dette løpet som er forbeholdt ungdomskusker, og vi setter våre V65-penger på suksess for Herman i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kan vinne direkte
Stian Eilefsen opplevde stor suksess med nyervervelsen Support Vacation tidligere i år, og i kveld dukker en ny bra hest opp i regi Stian Eilefsen. 1 Callisto har gjennom hele karrieren vist bra kapasitet, men han har opptrådt ujevnt. I kveld har Callisto trukket spor en i volten og skulle Stian Eilefsen lykkes i å forsvare sitt innerspor, har vi god tro på at lite betrodde callisto kan lede rundt om. Se opp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken