Bergh både i sør og nord

Robert Bergh (her med You Bet Hornline) er på plass på Jägersro denne helgen. Men han sender også stallhester til Skellefteå lørdag kveld.
Robert Bergh (her med You Bet Hornline) er på plass på Jägersro denne helgen. Men han sender også stallhester til Skellefteå lørdag kveld. Foto: hesteguiden.com

Robert Bergh er naturligvis på Jägersro denne helgen. Men han har også stallhester på plass til lørdagskveldens V65 i Skellefteå.

Sportspills meny lørdag:
V75 Bjerke lørdag: To bankere i jakten på 38 mill
V5 Bjerke: En royal banker
Oddstips 1: Over 14 000 i snitt i League One
Oddstips 2: Ferguson har opprykksambisjoner
Tippetips lørdag: Tippekupong fra "bakgården"

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert i Nord-Sverige, Børje Andersson.

En av de aller fineste, og mest interessante trav-helgene står foran oss. Lørdag så venter det altså GEDIGNE divisjonsfinaler fra Bjerke, og der vil en alenekupong i V75-spillet være verdt hele 38 millioner. Søndag så er det duket for årets Derby og Kriteriefinaler fra samme bane. Kvaliteten på løpene søndag er noe av det beste som vi kan huske å ha sett. Her venter det i tillegg et EKSTRA V75-spill hvor en alenebong vil betale ut 36 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men lørdag kveld er det også V65 og V4 fra Skellefteå. Der er storfavoritten 10 Premier Kronos blitt strøket i V65-1. Børje Andersson byr på to V65-bankere denne kvelden.

Spikar:
5 Nordsjö Douglas (V65-2) var överraskande bra i comebacken senast och ska normalt sett vara ännu bättre nu. Toppchans tilsammans med Robert Berghs førstemann Jimmy Jonsson.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.2 Feeldealer (V65-4) har en svaghet i starten, men med bara tre hästar på volten bör han sköta sig och då förlorar han inte den här.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
12 Ålia Kuting (V65-5) kan vara svår för spelarna att sätta in i loppet från ett dåligt läge och med ett tämligen blygsamt rekord. Det handlar dock om en häst med en rejäl bakstam som i ett felfritt lopp lätt sänker rekordet tre-fyra sekunder. Galoppen senast oroar visserligen, men då var det inte Susanne som körde och det är hon som vunnit med hästen.