Bergh er ikke mett

Robert Bergh og You Bet Hornline.
Robert Bergh og You Bet Hornline. Foto: hesteguiden.com

Lørdag vant Robert Bergh Norrbottens Stora Pris med elitehesten Nahar. Tirsdag er Bergh på plass på hjemmebanen Bergsåker.

Sportspills meny tirsdag:
LunsjV5 Drammen:Lerum mot nye høyder
V64 Solvalla:Jackpot med Adielsson
Oddstips 1:
Belgia angriper direkte

Velkommen til en innholdsrik travtirsdag som starter opp med V4 fra Bergsåker. Så overtar Rolf Lerum showet med lunsjtips til Drammen, den samme lerum som prikker vinnere på løpende bånd om dagen. Til kvelden er det ny jackpot fra Sverige. Solvalla kan by på 1 318 554 SEK ekstra i sekserpotten til sin V64-omgang i kveld ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette under V64-omgangen på Färjestad mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sist, men ikke minst skal Rolf Lerum guide mot nye vinnere i V65-omgangen fra Momarken tirsdag kveld. Lerum var på ferde igjen på Klosterskogen mandag. De som spilte hans aller minste V65-forslag på Klosterskogen (innl.pris kr 180) kunne kvittere ut fine 2 368 kroner. I DD-spillet ble det klaff for både det minste (innl.pris kr 200) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) til herlige 24,76 i DD-odds og altså 2476 kroner tilbake for de som leverte det største forslaget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lysende i debuten
Robert Bergh er på plass på hjemmebanen Bergsåker tirsdag og setter seg opp bak flere betrodde hester. Nyervervelsen 3 Gitano i V4-2/DD-1, gjorde en bunnsolid debut for Bergh under den store Østersundhelgen for fjorten dager siden. En så god hest som Västerbo Loveboat måtte helt ned i kjelleren for å holde unna i en virvlende finish. I dag er motstanden betydelig enklere og selv om hesten blir "bælfavoritt" får det gå. Vi banker uten særlig tvil.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Linderoth kan være alternativet
Per Linderoth har hatt en strålende utvikling de senere årene både som travtrener og kusk. 2 Laurentius Romeo (V4-3/DD-2) gjorde en lysende debut for Linderoth på Hagmyren for drøye fjorten dager siden og må ha en topp vinnersjanse i dag. Vi spiller Gitano og Laurentius Romeo rakt ut i DD-spillet og 2 Laurentius Romeo er et klart bankeralternativ til Gitano i dag.