Gå til sidens hovedinnhold

Bergh igjen

Robert Bergh har vi bankerspillt med hell mange ganger tidligere, og i lunsjen på Dannero i Sverige i dag, får han tilliten igjen.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, men tips og spilleforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de spillesugne, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på Dannero i Sverige og på Klosterskogen i Skien her på berget hos Norsk Rikstoto.

Siden kan det spilles til en V5-omgang på Lindesberg på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, mens det på kvelden kun er spill til Norge.

På kvelden er det da V65-spill til Øvrevoll galopp samt en dobbel V5-omgang til Bergen travpark det kan spilles til, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer, utenom Lindesberg i dag.

Våre svært dyktige eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen prikket både V4 og V5 på de største forslagene på Jägersro galopp i går, til en utbetaling på hhv 3189 og 7714 kroner, og det kan være vel verdt å følge dem på Øvrevoll i kveld! Til samtlige stevner vi har tips til denne torsdagen ligger det ute en rekke andelslag på Eksperten, og de spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Dannero
V4 kl. 12.0
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Billig i mot!
I lunsjen på Dannero kommer 5 Rite Key ut i V4-3, og han hade varit ute i tuffare gäng i tre starter i rad och sedan stått över lite inför senast. Då orkade han inte från spets efter att ha fått press, men ska vara bättre nu och gynnas av de täta starterna.

Dessutom gynnas han av distansen, medan främsta motbudet missgynnas. Han kan öppna fint och står bra till för att få överta av Bambi’s Comet, och väl i spets blir han mycket svårslagen mot klart enklare motstånd än vanligt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Trio-draget
4 Sundbo Tussilago (V4-4) har en stark avslutning och är klart bra i ljusa stunder. Hon övertygade vid spurtseger näst senast, och senast fick hon dra tåget i tredjespår sista varvet. Bra läge för ett smyglopp nu, och blir klart intressant med Ulf Ohlsson i sulkyn.

Kommentarer til denne saken