Bergh må til Boden

Elitehesten You Bet Hornline og Robert Bergh.
Elitehesten You Bet Hornline og Robert Bergh. Foto: hesteguiden.com

Robert Bergh gjester V64-kjøringen i Boden fredag kveld og tar med seg flere av kanoner, deriblant fjorårets Elitloppsvinner Nahar. .

Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år.

Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Fredag kveld er det imidlertid Boden og V64 som gjelder, mens Jarlsberg travbane byr på V65 her hjemme.

Etter gårsdagens strålende V64-stevne på Åby, er det naturligvis litt dagen derpå i Boden fredag kveld. Dog er Robert Bergh på plass med den årsdebuterende fireårshoppa 5 Amazon Am i V64-1 og med forrige års Elitloppsvinner 5 Nahar i V64-3, og man trenger ikke vært særlig bevandret i travsporten for å skjønne at begge blir svært tunge favoritter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Når V64-omsetningen er i ferd med å passerer 400 000 SEK, er det faktisk så ille at de to Bergh-hestene er markert på ca 85 prosent. Det er voldsom og det er selvsagt meget fristende å jage favorittfall. Dog er begge totalt overlegne sine konkurrenter på kapasitet, og selv om Robert Bergh-dominansen i Sverige ikke har vært i nærheten av fjorårets kanonsesong foreløpig, så skal dette være grønt lys og vi bankerspiller begge på Nettavisens kupongforslag.