*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Berghs dyktige lånekusk

Ulf Eriksson under et besøk på Bjerke for et par år siden med kaldblodshesten Raska Can.

Ulf Eriksson er en mye benyttet lånekusk av Robert Bergh. Tirsdag er Eriksson betrodd flere av Berghs stallhester under V4-løpene i Gävle.

01.12.14 20:23

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Tirsdag er det som vanlig mer enn nok å henge fingrene i for de travinteresserte. Hele fire travkjøringer skal vi gjennom i løpet av en lang tirsdag. Det hele starter med V4 fra Gävle, før Leangen overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det V65 fra Forus som gjelder og V64 fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Her skal det handle om V4-løpene fra Gävle og det skal handle om stallhester fra Robert Bergh. Bergh er ikke selv på plass i Gävle tirsdag, men har engasjert Bollnäs-treneren og catchdriveren Ulf Eriksson til å kjøre sine hester. Mats Persson bankerspiller en hest fra Berghs stall som da naturligvis skal kuskes av Ulf Eriksson. Ikke nok med det, også Persson luring skal kuskes av Ulf Eriksson som står med 57 seire som kusk hittil i 2014.

Spiken
2 Jethro Tull (V4-4) är en skadedrabbad talang som nu är på gång igen. Det är en häst man hade stor planer för som 3-åring där han matchades mot kriteriestart. Han har fått tid på sig hos Robert Bergh och känslan är att han bara vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Luringen
7 Speedy Star (V4-2/DD-1) är en riktigt vass sprinter i ljusa stunder som frånsett att han hamnat lite långt ut på vingen har han bra förutsättningar nu. Skulle han ändå komma till ledningen blir han intressant.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag