*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Best i begge ender

Jarlsberg09110219_Eirik Høitomt vant løp løp 4_Nils Østbys Minneløøp med Hauan Mina_foto_Riger Svalsrød_hesteguiden.com

Eirik Høitomt kjører vår banker på Jarlsberg i kveld. Foto: Roger Svalsrød, hesteguiden.com

Bravo Revansch har vært god i to strake seiersløp. Har perfekte forutsetninger i kveld og vi tror den tredje strake triumfen kan bokføres. Tet fra start til mål?

06.12.19 10:01

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Romme: Lennartssons 3-åring får tilliten
Oddstips: Fotball, ishockey og håndball. Sjekk våre analyser
Oddssingel håndball-VM: Norge får kamp av Nederland
Oddssingel Serie A: Inter har elendig statistikk hjemme mot Roma
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Her er noe av det vi kan by på til V65-løpene på Jarlsberg i kveld:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

1 Bravo Revansch (V65-3) har flotte forutsetninger foran seg i kveld og blir altså vår hovedbanker. Den fire år gamle vallaken fikk det lett i mål da den verste opponenten galopperte inn på oppløpet på Biri sist, mens han forsvarte sporet greit og hadde full kontroll på Bjerke nest sist. Vi tror på reprise i kveld og lanserer Ottesen-traveren som kveldens hovedbanker på Jarlsberg.

1 Vår Bajas (V65-1) gjør en spennende start i ny regi. 5-åringen har ikke startet siden i mars og kommer nå ut i regi Marius Høitomt, med Pappa Eirik i sulkyen. Fungerer i følge rapportene fint i trening og står innbydende til på strek. Dersom formen er noenlunde på plass allerede, tror vi han kan lede dette fra start til mål. Må passes på direkten!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

6 Lustra Loke (V65-5) dokumenterte flott form til seier nest sist og er ute på sin beste distanse igjen i kveld. Vallaken er lynrask fra start og har vist seg best på sprint på sine eldre dager. Han blir vår favoritt i et åpent løp og kan fort være løsningen på V65-5/DD-1.

8 Roi Du Monde (V65-6) er en hest undertegnede liker veldig godt. Den kapable Olimede-sønnen har ikke startet siden i slutten av mars, men har stor fordel av kveldens distanse og trener i følge trener Trond Anderssen fint. Møter noen gode, men over denne distansen er det som regel god tid å gjøre det på. Vi krysser tidlig.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag