Best på kapasitet!

Foto: hesteguiden.com

I en feilfri utgave taper ikke vår V4-banker i lunsjen på Jägersro i Sverige i dag.

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til Bjerke og Jägersro i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og på kvelden er det Klosterskogen med dobbel V5 og Örebro i Sverige med V65-spill som er banene vi kan spille til. Vi har tips til alle stevnene, og i lunsjen på Jägersro stoler vi på at fargerike Lutfi Kolgjini ordner biffen!

Les også:Storfavoritten innfrir

11 Premier Kronos i V4-1 er nemlig en 3-åring som burde stått med mye mer grunnlag enn sin skrale 49.000, og vi bankerspiller. Donato Hanover–sønnen har kapasitet som gjør at han hører hjemme i de store 3-års løpene, og da sier det seg selv at motstansen er enkel i dag.

Nå har galopper ødelagt mye, men bakspor tror vi bare en fordel med tanke på et feilfritt løp, selv om det er snakk om 1640 meter. I den siste starten kjørte Kolgjini seg til tet etter 650 meter, og bare økte farten til en overlegen seier på sterke 14,5/2140 meter!

Vi vet at Kolgjini kommer dundrende i sporene med en gang startrushet har lagt seg, og ingen i dette feltet tør å svare han opp når han kommer. Dette er en ordentlig traver, og det er kun galopp imot. Vi tror dog på feilfritt løp, og vi bli ikke overrasket om vi ser en vinnertid på 13-tallet!

Innleveringsfrister Jägersro!
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
4 Brigadoon i V4-2 er en meget fin Rite On Line-sønn, og han er stabil som få. I den fjerde siste starten var han ute i knalltøft selskap, tredje sist satt han fast med alt igjen, og i den nest siste starten avsluttet han godkjent over en distanse som ikke er noe fordel (i den siste starten ble det galopp).

Brigadoon møter klart enklere selskap denne gangen, og han har nærmest tetgaranti hvis han løser slik han kan. Fra tet er det ingen grunn til at kusk Niklas Lindblad skal slippe teten, og vi tror dette er snakk om en vinner når distansen er 1640m. V4/DD sitt beste spill.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.