Bien stikker i lunsjen

Foto: hesteguiden.com

Spider Bee har en billig oppgave foran seg i lunsjen på Bjerke i dag, og da er lunsjbankeren klar.

Etter et nytt Frode Hamre-show på Bjerke onsdag, er det full fyr på travfronten torsdag. Det hele starter med V4 fra Ørebro, før Bjerke overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Bergen travpark med 458.168 kroner ekstra i sekserpotten, mens Gävle byr på en spillemessig strålende V64-omgang fra Sverige.

Kommende helg er det Forus travbane som er vertskap for V75-spillet her hjemme og ettersom det ikke ble utbetaling for verken seks eller fem rette sist lørdag, fikk Jokerpotten solid påfyll. En eventuell alenevinner kan ta med seg over 25 millioner kroner dersom vedkommende er alene om å ha syv rette lørdag. Nettavisen har naturligvis lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i diverse priskategorier. Alle tilgjengelige andelslag til lørdagens V75 finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens V75-andelslag på Eksperten

Innlveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Billig i mot
Det er ikke akkurat skyhøy kvalitet på deltagerne i et sprintløp for varmblodshester i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag, og da ligner det en topp vinnersjanse for 6 Spider Bee i dette løpet. Han debuterte for Sigbjørn Kolnes med seier på 14.5 over aktuell distanse, og han vinner trolig igjen.

I den siste starten tapte han terreng ned startsiden (fikk to galopperende konkurrenter i "fanget"), men han gikk en fin sisterunde til fjerde på 16.6 på en sprint etter det. Virket langt spenstigere i det løpet kontra første gangen ut, og da tror vi formen er stigende. Vi tror han sitter tidlig i tet, og da taper han ikke.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Tre hester gjør opp
I et nytt varmblodsløp i den tredje avdelingen kan vi ikke få øyet på mer enn tre vinnerkandidater, og en naturlig favoritt skal 7 Catch Superb være snakk om. 5-årshoppa har gått to fine løp etter lang pause til hhv seier og sølv (tapte kun for Miracle Of Joy sist), og på tross av et spor litt langt ute, er vinnersjansene gode.

Det var ikke det rette trykket i 4 Global Peace sist (fjerde på 19.0 full vei), men hun var desto bedre ved triumfen på 16.7 full vei i den nest siste starten. Disse hoppene kan være variable, og tilbake på topp, kan hun vinne. Endelig gikk 8 Chanto Revenue feilfritt sist, og da kom også seieren (han kan vinne igjen).