Big business i Göteborg

Norgeskjenningen M.T. Big Business er at av dagens aller mest spennende objekter under torsdagens V65 på Åby travbane i Göteborg.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: To tredjevalg som banker

Oddstips: Liverpool bryr seg ikke

V4 Umeå: En bjørn som vinner

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er Klosterskogen med dobbel V5 her på berget og Åby med V65-spill i Sverige som styrer showet.

Det ble fine penger på vårt mellomste forslag under V4-løpene på Umeå i dag. En innsats på 300 kroner ga pene 1 358 kroner tilbake og vi satser på mer svensk suksess påÅby i kveld.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Åby:
V65 kl 19.08
DD kl 20.36

Hele 25 hester fra Norge og Danmark inntar Åby travbane i Göteborg torsdag kveld. Bo Westergaard, Flemming Jensen, Steen Juul, Frode Hamre og Per Oleg Midtfjeld er noen av trenerne som sender hester til start. Vi byr på to bankere i jakten på seks rette og en av dem er en norgeskjenning.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nå blir det business
7 M.T Big Business er en herlig kriger. Den 9-årige Buvetier d`Aunou–sønnen ser uten som noen stor stjerne på stallgangen, men i løpene elsker han å vise seg frem. Sist så viste han noe som bekrefter at han nærmer seg en formtopp for han avsluttet meget fort til andre bak gode Wiss Rambo og vi alle husker jo hvordan denne var under Unionstravet her for noen uker siden. Spor litt langt ute på vingen for Morten Juul sin gode traver torsdag, men han er blitt raskere fra start på sine eldre dager M.T Big Business og hestene på innsiden tror vi neppe er så interesserte i å kjøre foran hvis Johnny Takter kommer flyvende allerede inn på første sving. Slik vi leser løpet så får Takter overta teten av 1 Our Dream som er interessert i ett ryggløp og da er normalt henne som er det tøffeste motbudet med tanke på at hun får siste indre.

Nå er vår litt friske banker mer sterk enn speedig så tror Takter kommer til å dra tempoet opp veldig siste 600-700m slik han får kjøre speeden ut av konkurrentene. Var i kontakt med Morten Juul i går kveld og han kunne fortelle at hans hest virket som han var på vei mot toppformen og han tok turen fra Skive med store seiersambisjoner. Vi er veldig enige med den sympatiske Skive-treneren. Johnny Takter er kanskje Sveriges beste kusk i øyeblikket og vi drar til med bankerspilli V65-5/DD-1. Blir ikke favoritt, kanskje ikke mer enn tredjevalg men det gjør det bare enda morsommere.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Gjestekusk med banker
Men vi gir oss ikke med en banker denne torsdagen. Åke Svanstedt er selv ikke på plass på Åby torsdag, men det er en rekke av stallhesten hans. En av dem er 3 Com Valle som møter svært overkommelig motstand sånn vi ser det. Tidligere i sommer så startet denne Viking Kronos–sønnen i to knalltøffe V75-løp der han vant det ene, mens i det andre så vant klasseklatreren Aristocat Boko. Nest sist så galopperte han bort en topplassering i et løp som Gangster Advice vant. Nå sist var han ordinær til tredje over en 3160m. Vi er inne på at dyktige Stefan Søderkvist spinner til tet med Svanstedt–traveren og selv om det er dobbel siste indre på denne banen så tror vi neppe han er interessert i å slippe til noen. Vi tror på tet og når Søderkvist har bestemt seg å sitte foran så har han såpass respekt i banen at ingen kommer frem og lager noe spesielt tempo. Kan bli speedet ned på siste indre, men det kan alle på denne banen. Vi tror 3 Com Valle styrer begivenhetene i V65-3 og bankerspiller.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

First we take Manhattan
JA, du kjenner sangen. 11 Global Manhattan holder ihvertfall meget bra form, men har ikke fått betalt for det i sine siste starter. Nå synes vi han møter helt riktig selskap torsdag, men det må klaffe for Love You–sønnen fra dette sporet, og det er heller ikke noen direkte fordel at det er Rickard Svanstedt som kjører. Det positive er at vi får bra odds hvis det klaffer for duoen denne gangen. Sist holdt han meget tappert etter et tøft løpsopplegg i et løp der umulige Saston til Melander vant. Det lukter tempo i dette løpet med 3 Totti T Dream, 4 Armando Kievitshof og 5 Mellby Sambuca i første rekke. Vi alle vet hva som skjer hvis Kolgjini kjører feilfritt med Armando Kievitshof fra start. Da blir det fart over løpet og det er til en stor fordel for vår outsider som trolig blir et tredjevalg i spillet i V65-6/DD-2.