Billythekid fikser tusenlappene til lunsj

Ulf Ohlsson kjører vår banker fra Solvalla på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører vår banker fra Solvalla på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. Fra Solvalla fredag banker vi et talent, og varsler dessuten skarpt for et supersjokk!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 lørdag: Kim må fikse jackpotmillionene
V5 Biri lørdag: En helfrisk V5-banker

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. På Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Solvalla:

V65:12.45

V4: 13.25

DD: 13.45

Løp ellers denne fredagen: V5 på Skive med start kl.16.07. V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. V64 på Bergsåker med start kl.19.08.

I lunsjen fra Bollnäs torsdag så satt alle våre V4-forslag, og den lille kupongen på Nettavisen med en innleveringspris på 180, ja, det betalte ut fine 1 460,-.

Fra Solvalla fredag så banker vi 5 I Am Billythekid i V65-1. Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 5 I Am Billythekid – Debuterte sist, og det gjorde den med mer smak. Var totalt overlegen fra tet, og den jogget en 16-tid da. Kan helt sikkert langt ned på 15-tallet om den blir presset, og feilfritt så er dette en vinner i innledningsløpet. STOR SJANSE, og vi tror hardt.

V65-2 : 5 Antti Sisu – Kommer ut i ny regi denne fredagen, og den har kommet inn på stallen til Mattias Djuse. Rapportene på den er helt OK, og er den i nærheten av det som den viste sist, ja, da snakker vi selvfølgelig om en vinner. Vi vil dog gjerne se den i et løp i ny regi før vi går ALL IN, og på de litt større bongene så velger vi å gardere da den trossalt blir enormt hardt betrodd.

V65-3 : 3 William Speed – Kommer ut i et dårlig løp her, og den er verdt litt oppmerksomhet. I sitt siste løp før pausen så ble den sittende fast med krefter igjen på en god tid. Dukker nå opp etter en liten pause, og det er OK rapporter på den. Burde duge direkte, og den skal passes.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 1 Önas Jocke – Er en VELDIG bra hest, og blir den bare ikke fast på fredag så skal sjansene være gode. I E3-revansjen nest sist så avslutter den helt enormt fra en iskald utgangsposisjon. Nå sist så fullfører den godkjent, men den trengte da løpet etter en liten pause? Er slik vi ser det feltes beste hest, og når en slik hest som dette ikke er favoritt, ja, da må i hvertfall vi prøve oss. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Jagent – Har fått seg to løp i kroppen i ny regi, og den er MYE forbedret. Var veldig tapper etter et tøft opplegg nest sist, og den varslet form da. Vi lanserte den derfor sist, men da feilet den, og den tapte MYE. Gjør en strålende opphenting, og den avslørte storform. Distansen denne fredagen takler den bedre enn de fleste, og den er spillbar! Vi banker den frekt i DD-SPILLET!

V65-6 : 2 Rally Carin – Vi avslutter med et SJOKK, og når vi la ut tipsene så hadde den usle 3% av innsatsene på seg. Dette er en ung-hoppe, og nå sist så viste den takter som gjør at den skal bli spennende å følge i grunnlaget sitt fremover. Viser 13,3/1000m etter galopp, og den gjør en helsvett opphenting etter feiltrinnet. Blir sittende bom fast i mål, og den så helt rå ut for dagen. Gjør nå en spennende årsdebut, og er den i nærheten av det den viste sist så har den fakta en veldig fin sjanse. STOR OBS!