*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Biri er ansvarlig for helgas vorspiel

Biri serverer som oftest spennende V65-omganger på fredagene. Det er intet unntak i kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Omgangen er fin den, og det er flere klare favoritter som er sårbare! Med litt klaff kan det bli en herlig fredagskveld.

30.11.18 12:36

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Premier League: Derfor elsker Wolves fredagskamper
Oddssingel LaLiga: Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene
V64-Romme: Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra
V65-Biri: Biri er ansvarlig for helgas vorspiel
V65-lunsj: Lunsjjackpot med over en million ekstra
Fredagens oddsdobbel: Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

En meget fin travfredag venter oss. Det er flere jackpoter som venter, og jobben må gjøres. Først ut er Boden. Her kjøres det en feiende flott V65-lunsj, med start 12:45. Det ligger veldig fine 1 054 160 svenske kroner i sekserpotten. I Norge denne kvelden er det Biri som står for underholdningen, og her er det start 18:55. Det ble vanskelig å plukke vinnerne i gårsdagens omgang på Gävle. Dette betyr at det er trippel jackpot på Romme i kveld. Det ligger 6.171.110 svenske kroner ekstra i sekserpotten, og gjør det veldig spennende. 19:30 er som vanlig fristen!

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Lerum med supertips på Jarlsberg 25. november - alt satt!
Absolutt ALT av bonger satt på Jarlsberg, og tipsene var meget sterke. Aida Boyinnfridde som dagens beste banker, mens Cash Coverter (5-valg)/Tripsson Ø.K. (2-valg) ble begge ranket først, og topp info ble gitt. Nettavisens MINSTE V65-bong på Kr.240 satt som støpt, og betalte ut meget fine Kr.4 089,-. Den minste V5-bongen på Kr.180 betalte ut Kr.523,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ny fredag og igjen er det Biri som er vertskap for V65-kjøringen. Det er en omgang som ser oversiktlig ut på forhånd, men ikke la dere lure. Det kan fint gi penger her. Det er nemlig ikke bare gode favoritter! Vi er dog helt klar på hvem dagens beste banker er. Dagens beste objekt kommer ut V65-5.

Sjekk ut følgende V65-analyser til Biri:

V65-2: 6 Amazing S.H. Nå begynner virkelig Tvedt-traveren å komme i form. Det har vært en periode med litt blandede resultater for denne kapasitetshesten, men det virker til at det har løsnet. Nest sist går hoppa en strålende langspurt og viste form. Mens nå sist trodde undertegnede at hesten skulle få tet og vinne fra den posisjonen. Sånn ble det ikke, og til tross for en dryg sistesving så vinner hoppa løpet veldig enkelt. En såpass god traver som Bastian Lendalund utfordret ned oppløpet, men Amazing S.H svarte opp på en veldig fin måte. Dagens løp er ikke tøft. På ingen måte. Ens Snapshot-datteren skal ta seg av dette løpet om det går rett for seg. Det er alltid deilig å bankerspille en ordentlig formhest. All in på 6 Amazing S.H i V65-spillet.

Hesten jeg frykter er 8 Lucille Bourbon. Denne ble testet med et nytt utstyr sist, og hun gikk endelig feilfritt. Det gikk altfor fort, men hun holdt egentlig ganske hyggelig. At hun skal slå min banker tviler jeg på, men det er denne som kan utfordre.

V65-1: 2 Thale. Kan vi begynne omgangen med en lite spilt hest? Fredagsmorgen er denne hesten en 2-prosenter, men hun blir naturligvis mer spilt utover dagen. Hoppa var veldig god på Bjerke sist, og viste solid form. Det ble galopp etter 500 meter, og når hun omsider tok travet sendte bare kusk Hans Christian Holm fremover. Det ble en tøff 500 meter, men til tross for det sto Thale på veldig sterkt til tredjeplassen. Hun viste fjerde sist på Bjerke at hun er veldig rask bak bilen. Hun har vunnet flere løp fra tet. Jeg tror hun kan gjør det også i kveld. Thale blir det klare uttaket.

1 Bol Odin, 4 Smedtulla, 5 Ingerø Mari og 6 Nito Nicklas får plass på alle bonger sammen med Thale. Jeg er spent på 4 Smedtulla. Kapasitet til å vinne et løp som dette har hun mer enn nok av. Sprint og bilstart kan bli alt. Går det i trav er det en fin sjanse. 5 Ingerø Mari er virkelig i form for tiden. Til tross for at jeg ikke har hatt noe suksess med å spille denne tidligere, så kan hoppa faktisk vinne et løp som dagen. Hun spurtet solid sist. Passes i dag!

V65-3: Skulle 5 Jolanta svikte i dette løpet, synes jeg det ser veldig åpent ut. Det er enten en eller flere. Jeg velger flere. Det er et litt ekkelt løp. På forhånd er det ikke mange av hestene i toppform, men noen må vinne. 5 Jolanta går fine løp for tiden, men er ingen vinnerhest. Nest sist på Bjerke var hun god til andreplass etter et ryggløp i det lengste. Nå sist slapp kusken teten til en dårlig hest, og hoppa spurtet fint etterpå. Det er helt forståelig at hesten blir favoritt her, men utifra innsatsene kan jeg ikke si at det er en god banker!

2 Born Dreamer spurtet friskt sist, og virker muligens endelig til ha funnet formen. 1 Robben kommer tilbake etter pause, og står perfekt til. Må med. Det samme må 7 Lightning Mcqueen og 9 Simply Red. Sistnevnte har ikke vunnet på 53 løp, men er i meget god form.

V65-4: 2 Jasmin Sund har vært ekstremt forbedret i de to startende hesten har gjort for Malmin og Anderssen. Det er faktisk ganske utrolig, for de løpene hoppa har gjort har hun aldri vært i nærheten av å levere tidligere. I dag ryktes det om at skoene må på, og det sies at dette er et minus. Det blir etter alt å dømme amerikanervogn, og det trives hoppa med. Selv med sko, fra dagens spor så skal det være fine vinnersjanser. Hun er lynrask bak bilen, og skal normalt holde ute 5 Europa, som og er rask. Fra tet er sjansene fine for seier for Jasmind Sund.

Jeg tar dog med meg 6 Beverlyhills Dream på alle bonger. Denne hoppa har klasse, og er veldig flink. Med litt reise kan han vinne dette. Tredjhesten er 5 Europa, men jeg kan ikke se hun hente en lengde på Jasmind Sund på startsiden. Da blir det verre å vinne. Hun så lekker ut nest sist som fastlåst. Nå sist ble det tet og jeg synes hun burde vunnet. Hun får plass på to av fire bonger.

Husk og at i dette løpet starter V5-spillet opp, og her mener jeg dagens beste banker er 7 Classy Revelation i V5-4. Hesten spurtet forrykende i løpsdebuten sist, og skal ha svært gode vinnersjanser her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5: 11 Åsaoline.
Til tross for dagens spor så har denne hoppa en veldig god vinnersjanse. Min mening er at hesten er feltets klare formbombe. Innsatsen tredje sist til seier var veldig fin, men enda bedre var hun nå sist på Momarken. Det ble galopp i volten, og jeg mener hun tapte rundt tyve meter. Etter gikk 5-åringen et strålende løp til tredje. Over oppløpet sitter altså Åsaoline litt fast. Jeg likte inntrykket meget godt, og i et løp der det ikke er mange formhester må vi bare snakke høyt om denne. Min klare DD-banker for dagen. Sporet og galoppfaren gjør at det ikke blir noe banker i V65-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-6:
Et fint monteløp venter, og det er et løp der alt kan skje. Det er dog noen som står bedre til enn andre, og jeg kapper mange gode hester her.

Jeg kommer til å spille tre hester på de fleste bonger, og det er 1 Ramstad Balder, 2 Finnskog Lux og 5 Lille Amare. På de større bongene får og formhest 4 Jærvinn S.K plass. Det er en sjanse å ta da verken 1 eller 2 noen gang har gått monteløp. Vi har ingen peiling på hvordan de vil fungere, men det er snakk om to gode hester i grunnlaget som sannsynligvis har vært testet i monte i trening. De står begge veldig fint til på strek i volten, og skal ha fine sjanser på å gjøre opp. 5 Lille Amare elsker seg på Biri, og gjør sine klart beste løp på denne banen. Vallaken er meget god, men også vanskelig å regne på. Sprint, Biri og Kvasnes på ryggen kan ikke bli så mye bedre for Lille Amare. Han er og veldig rask i volten. Må med på alt av spill!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.