*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Birken skal vekk

Mjølner Birken her med sin tidligere trener Jan Roar Mjølnerød.

Norsktrente Mjølner Birken blir megafavoritt under dagens V4-løp på Romme. Vi jakter storskrellen i det løpet og velger å bankerspille i et annet løp.

14.05.14 07:58

Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år. Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Jackpot på Forus
Før denne jackpotten og lenge før lørdag, skal vi gjennom mye moro. Allerede tirsdag er det jackpotter på gang. Ikke uventet ble mandagens V65-rebus på Leangen uløselig og dermed er det jackpot på Forus i kveld og hele 566 487 kroner ekstra i sekserpotten.

Jackpot på galoppen
Ikke nok med det til tirsdagens V64 fra Jägersro galoppbane er det også jackpot all den det ble svært så favorittpreget på Mantorp mandag. Her ligger hele 1 191 389 SEK og "venter" ekstra i sekserpotten på Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Før alt dette skjer tirsdag kveld, skal vi gjennom både V4 fra Romme og lunsj-V5 fra Drammen. I tillegg er det mulig å spille ettermiddags-V5 til Vaggeryd.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Birken er ustø
På Romme blir norske 1 Mjølner Birken i særklasse V4-omgangens største favoritt ettersom hesten har imponert i sine siste starter i Sverige. Finn Holmen trener femåringen som eies av Ansgar Sylte fra Elnesvågen (like utenfor Molde) og Holmen finner stadig fine oppgaver til denne i Sverige. Det gjorde han også sist mandag på nettopp Romme. Den dagen stod Mjølner Birken alene på strek.

Det gjør han ikke i dag og Mjølner Birken har ikke råd til noen galoppsteg i dag. Han ble disket for galopp nest sist i Rättvik og han er uryddig i travet. Birken kommer til å "bære" over 50 prosent av innsatsene i dag og da er det sinnsyk verdi i å få ham "bort". All den tid vi har en annen banker, helgarderer vi like godt V4-2 i jakten på storskrellen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Corleone gjør kort prosess
Navnet Corleone kan selvsagt gi assosiasjoner til både det ene og det andre, men i dette tilfellet er navnet 11 Corleone Boko som kommer fra fersk V75-seier på Romme etter en makaløs sisterunde. Den femårige Chocolatier-sønnen som trenes av Susanne Richter er en tøffing og dagens 2640 meter passer således fint. Hesten støter på et par gode konkurrenter, men vi tror veldig på at hesten tar årets andre seier i det femte forsøket og bankerspiller uten særlig tvil i V4-3 i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag