Gå til sidens hovedinnhold

Bjerke byr på herlig V65-vorspiel

Både lørdag og søndag er det V75 med Klasseløpsfinaler på Bjerke. I ettermiddag innledes superhelgen med en flott V65-omgang.

Den store Klasseløpshelgen på Bjerke innledes i ettermiddag med seks løp og V65-vorspiel. Lørdag er det fire klasseløpsfinaler på Bjerke og en herlig V75-omgang. Søndag er det også fire klasseløpsfinaler og internasjonal V75-omgang på landets hovedbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredagen byr også på en fantastisk flott V64-omgang på Solvalla der det i kveld skal handle om kvalifiseringer til Kriteriet og Kriteriestoet. Det er jackpot og hele 1 582 723 SEK ekstra i sekserpotten. Fredagen innledes med V65-lunsj i Østersund, mens altså Bjerke byr på ettermiddagstrav med V65 og V4.

Og det er nettopp Bjerke det heretter skal handle om i denne artikkelen. Merk at spillestopp i V65 er allerede kl 16.00 og at V4-spillet som innledes i V65-3 har spillestopp kl 16.40. Fire av dagens seks V65-løp er forbeholdt treåringer og spillemessig er det en kanoninteressant V65-omgang vi har i vente. Jeg finner min V65-banker i V65-3.

Vinner tross 40 meter tillegg
V65-3/V4-1 er en HoppeKriterietrøst for treårige kaldblodshopper og jeg velger å sette min lit til favorittspilte 10 Tangen Tone. Den Øystein Tjomsland-trente Bork Odin-hoppa kvalifiserte seg til finalen i det svenske Hoppekriteriet på Dannero tidlig i august, men galopperte seg bort 800 meter fra mål. Tross en sterk avslutning i kvalifiseringen til det norske Hoppekriteriet, måtte hun nøye seg med femteplass. 40 meter tillegg på blant annet 3 Føynland Prinsessa er ingen walkover, men det er kun ti hester med i løpet og hun er nok god for en tid minst ned mot 28.0. Jeg tror på seier og velger å bankerspille 10 Tangen Tone i V65-3.

De siste skal bli de første
V65-1 er Kriterietrøst i den åpne klassen for kaldblodshester. Kun sju hester stiller til start og også i dette løpet tror jeg vinneren starter fra 40 meter tillegg. Både 6 Fjord Odin og 7 Tyri Leo gjorde sterke kvalifiseringsløp og er en motivert favorittduo i V65-innledningen.

Spennende bud i V65-2
V65-2 er Kriterietrøst for varmblodshester og selv om det kun er åtte hester til start, er det et åpent løp. 2 S.J.'s Tribute blir ikke av mest betrodde, men denne treårsvallaken er mye bedre enn raden. Nest sist var hoppa med i finalen av Biri oppdretningsløp og hang godt med der, selv om det ikke ble premie. Svært uheldig i sitt kvalifiseringsløp til Kriteriet og ble tatt helt bort av en galopperende konkurrent i den siste svingen. Bra startspor i kveld og som lite spilt, synes jeg 2 S.J.'s Tribute er verd litt oppmerksomhet.

Fikk aldri sjansen sist - kan vinne nå
Jeg hadde troa på at 7 Touch Of Class skulle gi storfavoritten Six O'Clock News kamp om seieren i V65-1 på Bjerke for halvannen uke siden. Men hoppa ble passivt disponert i det løpet og satt i tredje innvendig underveis. Fikk åpning for sent, men spurtet flott til tredje. Imponerende avslutning i seiersløpet nest sist på Biri, og selv fra et sjanseartet sjuendespor bak bilen i dag i V65-4/V4-2, setter jeg 7 Touch Of Class først på min rangering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Formsterk vallak blir min DD-banker
Et flott spilleløp venter i V65-5/V4-3/DD-1 som er et løp for kaldblodshester i grunnlag under 245 000. 9 Langlands Balder kunne aldri gå i nærkamp med en usedvanlig opplagt Hauan Hero på Jarlsberg sist, men avsluttet flott til andreplass på sterke 25.1/1609 meter. Bakspor i kveld, men har uansett en passende oppgave på papiret. 9 Langlands Balder blir min DD-banker på Bjerke i ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bortkjørt sist - vinner nå
Lars Anvar Kolle var ikke heldig med disponeringen av treårshoppa 10 Dalina S.S. i Hoppekriteriekvalen på Bjerke for drøye to uker siden. Kolle valgte å styre ut i dødens på storfavoritten Readyforwine 1300 meter fra mål og måtte nøye seg med fjerde derfra (de tre beste gikk til finale) etter at hun stummet nedover oppløpet. Har ellers vært god i samtlige løp og støter på mye riktigere motstand i dag. I et jevnt felt, setter jeg 10 Dalina S.S. først på min rangering i V65-6.